Telc B2 nyelvvizsga szóbeli részéről lenne pár kérdésem? (tovább lent)
Figyelt kérdés
Szombaton megyek nyelv vizsgázni mint írtam telc b2 szint. Az írásbeli résztől nem félek annyira azzal a gyakorlás során szinte sose volt problémám minden feladatban 10ből 8-9 jó szokott lenn.A szóbelitől kicsit izgulok.A prezentációs résznél mi választunk vagy ők mondják meg melyik témák szoktak lenni? Meg úgy általában valaki tudna írni részletesen a szóbeli részről megköszönném. Amikor a partnerrel kell vitatkozni,hogy kell elkezdeni aki szeretné feldobja a témát ? Írjatok légyszíves köszönöm előre is:)2014. aug. 2. 12:42
1/7 A kérdező kommentje:
ja és angol!
2014. aug. 2. 12:43
2/7 anonim válasza:
A prezentációnál 2 témából kell választani egyet, plusz kapsz egy cikket vagy valami hasonlót, amiről pedig majd beszélgetned kell a partnereddel.
De nem izgulj, a telc szóbeli nagyon könnyű, még nem találkoztam olyannal akinek nem sikerült volna, ha neked pont az írásbeli megy jól akkor tuti sikerülni fog! :)
3/7 A kérdező kommentje:
És ha bemegyek hogyan szokás köszönni good morning/afternoon vagy how do you do? :D jó ez már tényleg lényegtelen de azért nemhogy kirohogtessem magam:D Amúgy köszi a választ remélem:)
2014. aug. 2. 14:08
4/7 A kérdező kommentje:
Ja és az a két téma amiből választani kell azok ezek a könyv amit olvastál film amit láttál utazás sportesemény koncert stb ből kerülnek ki vagy sokféle van?:D
2014. aug. 2. 14:14
5/7 anonim válasza:
Én is akkor megyek. Te hol leszel? 18/L
6/7 A kérdező kommentje:
Pécs:)
2014. aug. 5. 17:41
7/7 A kérdező kommentje:
Látom mindenki a legjobb helyen próbál felkészülni :DDD
2014. aug. 5. 17:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!