Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Telc B2 nyelvvizsga szóbeli...

Telc B2 nyelvvizsga szóbeli részéről lenne pár kérdésem? (tovább lent)

Figyelt kérdés
Szombaton megyek nyelv vizsgázni mint írtam telc b2 szint. Az írásbeli résztől nem félek annyira azzal a gyakorlás során szinte sose volt problémám minden feladatban 10ből 8-9 jó szokott lenn.A szóbelitől kicsit izgulok.A prezentációs résznél mi választunk vagy ők mondják meg melyik témák szoktak lenni? Meg úgy általában valaki tudna írni részletesen a szóbeli részről megköszönném. Amikor a partnerrel kell vitatkozni,hogy kell elkezdeni aki szeretné feldobja a témát ? Írjatok légyszíves köszönöm előre is:)

2014. aug. 2. 12:42
 1/7 A kérdező kommentje:
ja és angol!
2014. aug. 2. 12:43
 2/7 anonim ***** válasza:

A prezentációnál 2 témából kell választani egyet, plusz kapsz egy cikket vagy valami hasonlót, amiről pedig majd beszélgetned kell a partnereddel.

De nem izgulj, a telc szóbeli nagyon könnyű, még nem találkoztam olyannal akinek nem sikerült volna, ha neked pont az írásbeli megy jól akkor tuti sikerülni fog! :)

2014. aug. 2. 13:16
 3/7 A kérdező kommentje:
És ha bemegyek hogyan szokás köszönni good morning/afternoon vagy how do you do? :D jó ez már tényleg lényegtelen de azért nemhogy kirohogtessem magam:D Amúgy köszi a választ remélem:)
2014. aug. 2. 14:08
 4/7 A kérdező kommentje:
Ja és az a két téma amiből választani kell azok ezek a könyv amit olvastál film amit láttál utazás sportesemény koncert stb ből kerülnek ki vagy sokféle van?:D
2014. aug. 2. 14:14
 5/7 anonim ***** válasza:
Én is akkor megyek. Te hol leszel? 18/L
2014. aug. 5. 15:12
 6/7 A kérdező kommentje:
Pécs:)
2014. aug. 5. 17:41
 7/7 A kérdező kommentje:
Látom mindenki a legjobb helyen próbál felkészülni :DDD
2014. aug. 5. 17:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!