Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Hogy lehetne németül aránylag...

Hogy lehetne németül aránylag gyorsan megtanulni kommunikációs szinten?

Figyelt kérdés

Üdvözlök mindenkit!

Előzmények röviden csak annyi, hogy 29 éves vagyok és lenne egy munkalehetőségem Németországban. A "baj" csak annyi, hogy a német nyelvet elég jól kellene tudnom. Én sulis koromban tanultam majdnem 10 évet de annyira nem érdekelt (sajnos) hogy nem igen tudnék megszólalni sem..Mert közben az angolt tanultam meg. Szóval az a kérdésem, hogy mi lenne a jobb? Magamtól elkezdeni ismét az alapokat átismételni és utána magántanárhoz mennem? Vagy nyelvtanfolyamra iratkozzak be? És kb mennyi idő lehetne a kommunikációs szint elérése? Most már biztos jobban érdekelne a nyelv mint anno.Előre is köszönöm a válaszokat!

2014. aug. 2. 18:26
 1/3 anonim ***** válasza:

Üben, immer üben, üben jeder Tag.

Ins tiefe Wasser springen.

2014. aug. 2. 18:40
 2/3 anonim ***** válasza:
Ha van annyi pénzed, én egy intenzív nyelvtanfolyamot ajánlanék. Kérdés, hogy van-e annyi időd, fenntartják-e neked a munkát, illetve, a munkához mennyire kell a szaknyelv.
2014. aug. 3. 00:20
 3/3 anonim válasza:
2014. aug. 3. 10:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!