Hogy lesz ez norvégul?
elkezdtem tanulni a norvégot (mert nagyon érdekel, és egyszer szeretnék ki is menni oda), de még nem nagyon tudok beszélni, csak szavakat tanulgatok, és nem tudom hogy foglamazzak meg egy kérdést vagy mondatot, idővel biztosan menni fog majd...
az a helyzet hogy bejelöltem egy norvég embert, akinek mostmár jó volt írni is valamit, de nem szeretnék összevissza irogatni neki.
bemutatkoznék.
Szia
Gergő vagyok
nagyon tetszik nekem norvégia és szeretnék ismerkedni a norvég emberekkel.
gyönyörű a norvég táj, és jó az élet szinvonal.
én ukrajnában élek jelenleg.
a nyelvet még csak most kezdtem el tanulni.
ELŐRE is KÖSZÖNÖM a Segítségeteket....
Hei
Jeg heter Gergő.
Jeg er veldig gla i Norge og jeg vil gjerne bli kjent med nordmenn.
Det norske landskapet er vakkert og levestandarden er høy.
Nå bor jeg i Ukraina.
és ez hogy lesz?:
a nyelvet még csak most kezdtem el tanulni.
köszönöm szépen, ezer hála :D amugy ha volna kedved tanítgatni kicsit, ha van időd, akkor bejelölhetsz :) jó lenne valakivel csevegni aki ennyire ért norvégul
itt a facebook-om
Szia! Te milyen forrásokból tanulsz norvégul? Mert én is mostanában kezdem el tanulni a nyelvet, de semmit sem tudok szinte. =)
Csak addig jutottam, hogy végre... hosszas keresgélés után találtam egy norvég magántanárt, aki tanít Skype-on és nem horroráron vállal egy hatvan perces órát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!