Milyen frappáns bemutatkozást mondtatok?
Jövő héten megyek origo nyelvvizsgára angolból középfokra.
Aki volt már tudna nekem egypár ötletet javasolni,hogy mit mondjak. Mert úgy hallottam ez befolyásolja a vizsga menetét .Mármint hogy mit kérdez a vizsgáztató.
Előre is köszönöm.
UI.: Minden érdekel a vizsgával kapcsolatban,hogyan zajlik,miket kérdeztek......
Én BME nyelvvizsgán voltam, szóval nem ugyanaz, de gondolom hasonló.
Bemutatkozás nem olyan különleges, én csak a nevem mondtam, aztán kérdezgettek. Ha kérdeznek akkor lehetőleg azért ne egy szóval válaszolj, és akkor az már tökéletes.
Utóiratot most láttam csak.
Röviden: ne parázz. Legtöbb helyen nagyon rendesek a vizsgáztatók, tényleg nem kell semmitől félni.
Ha tényleg tudsz angolul beszélni, nem csak a tételeket tanulod be, akkor simán meglesz. A legnehezebb az egészben amikor magadtól kell beszélni, és nem is kérdeznek, de az is csak 5 perc, kibírható, és azért az sem olyan nehéz, pláne, ha azért tanulsz is (én nem tanulatam rá, úgy voltam vele, hogy az angol megy, majd improvizálok, és sokszor hülyeséget mondtam, de legalább a nyelvtannal meg semmivel sem volt baj, ez a lényeg).
A nyelvtudásodra kíváncsiak, nem arra, hogy mennyire értesz XY témához.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!