Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Men-women different languages?

Men-women different languages?

Figyelt kérdés
Mit írjak erről a témáról?Csak annyi jut eszembe,hogy a nők sokkal érzékenyebb és bonyolultabban működnek,mint a férfiak.Segítene valaki?

2014. júl. 18. 18:41
 1/2 anonim ***** válasza:

Nem tudom,hogy different vagy sem, de...

[link]

Pl. itt ez a kép. Nőként én is vagyok ilyen helyzetben, de az is hozzátartozik a dolgohoz, hogy nem egy ruhám van,ami szűk lett és mindig ott van a szekrényben.

Férfiak szerintem meg úgy vannak, hogy mindegy milyen póló, csak tiszta legyen és ne is legyen büdös.

Nem az,hogy van 20 pólójuk és leállnak válogatni,hogy ehhez nincs kedve,ahhoz se...

És:

mit párosítanál a nőkhöz és mit a férfiakhoz?:

kocsi, szerelés(pl. tv), főzés, programozás, rózsaszín szín, fegyverek, Barbie baba...

Talán írhatnál erről is.:)

És látom, hogy a férfi(olyan idősek,mint én),ilyeneket posztolgatnak:

[link]

Női ismerőseimtől nem szoktam látni ilyen képeket(igaz,férfiakkal:D ), vagy nem jegyeztem meg őket annyira,mint a férfi-posztolásokat.

Nem tudom, a nők miért lennének bonyolultabbak.:D

Ja,mert érzékenyebbek?:D

2014. júl. 18. 19:29
 2/2 anonim ***** válasza:

Van egy videó egy prof vicces előadásáról...mármint viccesen, humorba öltöztetve adja elő, de a témája komoly és igaz. Az ő (és még sok más kutató)kutatásának eredményét tárja elénk közérthető formában. Itt is a videó, talán már láttad: http://www.youtube.com/watch?v=8GVzwrxvV5w

Szerintem érdekes és az első 2 percben el is hangzik egy olyan mondat a szájából ami (kedves első válaszoló) a kérdező "nők bonyolultságával" kapcsolatos állítását igazolja.

2014. júl. 18. 19:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!