1/4 anonim válasza:
Ha előtte tanultál már nyelveket, akkor könnyebb. Elég sok francia nyelvkönyv van már, a nyelv kiejtését én nehéznek találom. Olyan közepes nehézségű, egy orosz-japán nyelvnél biztos, hogy könnyebb, az angolból szerintem némileg nehezebb, (azért is, mivel a francia nyelvvel elég ritkán találkozik az ember Magyarországon, ellentétben az angollal.)
2/4 anonim válasza:
#1: Orosz-japán nyelv XD Komolyan mondom neked a japán kiejtése a legkönnyebb az összes nyelv közül
3/4 anonim válasza:
az orosz és japán nyelvet nem a kiejtése miatt gondoltam nehéznek :D
4/4 anonim válasza:
Attól függ , mennyire jó a nyelvérzéked, milyen könnyen tanulod az idegen nyelveket.
Én nehezen tanulom, elég nehéz a francia nyelv kiejtése.
A többivel könnyebben boldogulok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!