Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Valaki aki vizsgázott már az...

Valaki aki vizsgázott már az osztrák intézetben német középfokon mik a tapasztalatai?

Figyelt kérdés
Muszáj hamar akkreditált nyelvvizsgát szereznem, a rigó nekem nem sikerült.. erről a helyről jót hallottam,de szeretném tudni, hogy hol lehet könnyen és hamar államilag elismert nyelvvizsgát szerezni:) más helyeket is javasolhattok, ha van tapasztalatotok. Előre is köszönöm!

2014. jún. 26. 16:09
 1/4 anonim ***** válasza:
Én itt vizsgáztam, nagyon sokat készültem, korábban is sokat tanultam, de elsőre átmentem. Barátnőmnek nem sikerült elsőre, pedig ugyanolyan német tagozatos osztályba jártunk. De én ma már tanítom a nyelvet:)
2014. jún. 26. 17:57
 2/4 anonim ***** válasza:

Még a Dexam, Telc vizsga sem olyen nehéz

Talán próbáld meg valamelyiket

2014. jún. 27. 09:15
 3/4 anonim ***** válasza:

Az ITK-ban egyik rész sem sikerült?

Tehát sem az írásbeli, sem a szóbeli?

2014. jún. 27. 09:16
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat!! :) Csak szóbelin voltam ITK-n, az elbeszélgetéskor majdnem maximum pontszámot kaptam, a magnó része nem sikerült.. mondjuk nem csodálkoztam, mert kaptam egy olyan magnót hogy zuhanyoztak és kínaiak beszéltek kb németül.. írásbelit még nem próbáltam,és sajnos interneten sehol sem találok tájékoztatást az osztrák intézetről, csak olyanok írnak róla aki 10 évvel ezelőtt vizsgázott.. :(
2014. jún. 27. 22:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!