Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Gyakorlattal nem rendelkező...

Gyakorlattal nem rendelkező tanárként hogyan hirdethetném magam sikeresen?

Figyelt kérdés

Minden hirdetésben szerepel, hogy ennyi meg annyi évtized gyakorlat, viszont én még tanárnövendék vagyok, és szeretnék tanítani, de még nincs gyakorlatom benne.

19F

2014. jún. 24. 17:21
 1/9 anonim ***** válasza:
19 évesen nem fognak alkalmazni tanárként, mivel még nincs képesítésed. Gyakorlatot meg szakmai gyakorlatok alatt lehet könnyen szerezni.
2014. jún. 24. 17:26
 2/9 A kérdező kommentje:
Természetesen magántanításra gondoltam, képesítés nélkül tényleg nem vennének fel sehová :)
2014. jún. 24. 17:28
 3/9 anonim ***** válasza:
74%
Ha nincs gyakorlatod benne, akkor először szívességből vállalj néhány korrepetálást, hogy kiderüljön, megy-e. Már bocs, hogy felhozom, de nagyon rossz, hogy diplomás tanárként állandóan azt kell hallanom, egyesek csak kidobták a pénzt a magántanárra, aztán persze kiderül, hogy valaki nulla tapasztalattal, releváns képesítés nélkül.
2014. jún. 24. 17:37
 4/9 anonim ***** válasza:
Te túl őszinte vagy, ez a baj, a hirdetésekben mindenki össze-vissza hazudik, azért látod azt, hogy mindenki tapasztalt oktató. Tehát két dolgot tehetsz, te is odaírod, hogy rengeteg egyetemi tapasztalattal rendelkezel vagy olcsóbban vállalod, mint a többiek és hirdeted orrba szájba, szóval minden médiumban, kerítésen, ahol csak lehet. Eléggé felhígult a piac, és a szülőknek nincs is pénzük ilyesmire sajnos, így nem könnyű a helyzeted.
2014. jún. 24. 17:42
 5/9 anonim ***** válasza:

El kell, hogy keserítselek, de nem nagyon fognak téged választani.

Anno, amikor még én is csak egyetemista voltam, akkor nagyon sokaknak (szülőknek) volt mindenféle kifogása, de 1-1 helyet sikerült megcsípnem.

Most is vannak akik nem gyakorlatban akarják látni a tudásom, hanem telefonban mindenre rákérdeznek, mint pl. Melyik egyetemen, milyen szakon végeztem, és mikor, és melyik a matek mellett a másik szakom, és hány éves vagyok, és most hol tanítok, stb, stb, stb.

(mondjuk végül is joguk van tudni, hogy kire bízzák a gyereküket és kinek fizetnek)

Na, tehát, hogy visszatérjek az egyetemi évekre.

Nagyon olcsón adtam az órákat, illetve Budapesten bárhová házhoz mentem teljesen ingyen, akár csak 1 óráért is.

Ha már úton voltam és akkor jött egy telefon, hogy bocsi, de a mai nap mégsem jó, akkor nem pattogtam, hogy akkor ezt meg azt fizessék ki, hanem megköszöntem, hogy szóltak, és megbeszéltünk egy másik időpontot.

Egyébként tényleg nem rossz ötlet amit valaki írt, hogy érdemes először ismerősöknek ingyen órákat adni, hogy ne élesben kerülj valami ciki helyzetbe.

2014. jún. 24. 17:45
 6/9 A kérdező kommentje:
Szívességből tartottam már sok órát, pozitív visszajelzéseket kaptam, sőt jöttek újabb jelentkezők is. Viszont most, egyetemistaként új városban, ismeretlen emberekkel körülvéve nem nagyon ismerek tudásra szomjas diákokat, ezért is gondoltam, hogy valahol hirdetnem kéne magam. Csak hogyan, hiszen azt hiába írom bele, hogy „Amúgy baromi jó tanár vagyok, úgyhogy engem válassz, bár referenciám nincs, se gyarkolatom” :D
2014. jún. 24. 18:02
 7/9 anonim ***** válasza:
5. vagyok írok privátot.
2014. jún. 24. 18:30
 8/9 anonim ***** válasza:
Nem kell semmit hazudni, iskolák környékére ki kell rakni hirdetéseket, hogy egyetemi hallgató tanítást vállal. Így nyáron pótvizsgára felkészítést. 1000 Ft-os áron lesz rá esélyed, hogy téged válasszanak, ne a drágább tanárokat. Interneten van több magántanárközvetítő oldal is, oda is felteheted magad némi pénzért.
2014. jún. 24. 20:21
 9/9 webnyelv ***** válasza:
Én is azt mondom, amit az előző, hogy úgy hirdesd magad, hogy egyetemista nyelvtanítást vállal, és az átlagnál olcsóbban. Nincs ezzel semmi gond, más egyetemisták is vállalnak tanítást, és olcsóbban, mert még nincs végzettségük.
2014. jún. 25. 15:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!