Gyakorlattal nem rendelkező tanárként hogyan hirdethetném magam sikeresen?
Minden hirdetésben szerepel, hogy ennyi meg annyi évtized gyakorlat, viszont én még tanárnövendék vagyok, és szeretnék tanítani, de még nincs gyakorlatom benne.
19F
El kell, hogy keserítselek, de nem nagyon fognak téged választani.
Anno, amikor még én is csak egyetemista voltam, akkor nagyon sokaknak (szülőknek) volt mindenféle kifogása, de 1-1 helyet sikerült megcsípnem.
Most is vannak akik nem gyakorlatban akarják látni a tudásom, hanem telefonban mindenre rákérdeznek, mint pl. Melyik egyetemen, milyen szakon végeztem, és mikor, és melyik a matek mellett a másik szakom, és hány éves vagyok, és most hol tanítok, stb, stb, stb.
(mondjuk végül is joguk van tudni, hogy kire bízzák a gyereküket és kinek fizetnek)
Na, tehát, hogy visszatérjek az egyetemi évekre.
Nagyon olcsón adtam az órákat, illetve Budapesten bárhová házhoz mentem teljesen ingyen, akár csak 1 óráért is.
Ha már úton voltam és akkor jött egy telefon, hogy bocsi, de a mai nap mégsem jó, akkor nem pattogtam, hogy akkor ezt meg azt fizessék ki, hanem megköszöntem, hogy szóltak, és megbeszéltünk egy másik időpontot.
Egyébként tényleg nem rossz ötlet amit valaki írt, hogy érdemes először ismerősöknek ingyen órákat adni, hogy ne élesben kerülj valami ciki helyzetbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!