Oroszt vagy kínait tanuljak harmadik nyelvként?
Figyelt kérdés
Már beszélek angolul (felsőfokon) és franciául (alapfok körül).
Szeretnék elkezdeni egy 3. nyelvet, de nem tudom, hogy orosz vagy kínai legyen. Mindkettő tetszik. Nem munkához kell, csak hobbiból tanulnám. Előre is köszi a válaszokat.
2014. jún. 24. 12:41
2/5 A kérdező kommentje:
A német nem nagyon érdekel. Angollal úgyis elboldogulok német nyelvterületen.
2014. jún. 24. 12:45
3/5 anonim válasza:
Csak hobbiból válaszd azt amelyik jobban tetszik. Én az oroszt hasznosabbnak érzem.
4/5 anonim válasza:
A helyedben oroszt tanulnék, egyrészt, mert tetszik a nyelv, és hasznosabb. A kínai jeleket nem tanulnám meg. A cirill betűt viszont egyszerűbb.
5/5 anonim válasza:
én a kínait választanám, mert sokkal barátságoabbak, mint az oroszok. a nyelv is nagyon érdekes, szép, és meglepő módon gyorsan lehet vele haladni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!