TELC angol nyelvvizsgát raktam, de a levélre 0 pontot adtak, nem tudom mi lehetett a baj? Kérem aki járt már így, vagy tudna segíteni, az írjon!
Miért nem kérsz a vizsgaközponttól betekintést és kérdezed meg tőlük, hogy mi volt a gond?
Mondjuk aki olvashatatlanul csúnyán ír és nem tudják elolvasni, arra simán ráírják a 0 pontot, még akkor is, ha amúgy max pontos lenne.
Miről kellett írni?
Mi volt a feladat?
Én is voltam TELC-en angol B2 nyelvvizsgán (2X is)
A második alkalommal én is a levelemre 0 pontot kaptam.
Azt mondták, hogy ez elvileg annak volt köszönhető, hogy félre értelmeztem. Mármint ez azt takarja, hogy elvileg egy panasz levelet kellett volna írni a nyaralásról, én meg odaszerveztem a nyaralást.
Remélem tudtam segíteni.
(előző vagyok még)
#2 és #3-as válaszolóknak pedig azt üzenem, hogy ez hülyeség, mivel TELC nyelvvizsgán direkt felhívják a figyelmet, hogy lehet ceruzával írni, sőt még ajánlott is (esztétikai okokból, áthúzások elkerülése végett)
A TELC szereti szivatni a jónépet, ráadásul elég gyenge is lett manapság.
Több oka is lehet a 0 pontnak.
- Nem a témáról írtál, a feladatot félreértelmezted
- A terjedelem túl rövid/hosszú
- Olvashatatlanul vagy rossz íróeszközzel írtál
- "bemagolt" szöveg... ( ezt egyre több diáktól hallom, hogy ezt mondták nekik)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!