Euro vagy Ielts angol felsőfokú nyelvvizsgát csináljak?
Az Ielts jóval komolyabb, mint az Euro, viszont külföldön az Euro-t nem ismerik el. Az Ieltset meg újíttatni kell, ha jól tudom. Nekünk az angoltanárunk azt mondta, hogy a Cambridge CAE vizsgát viszont nem kell újíttatni, és az is ugyanolyan jó (az Ielts is Cambridge, csak ez tulajdonképpen egy szintfelmérő vizsga, nem lehet megbukni rajta, talán ezért is vonz mindenkit annyira (engem is)). Szóval ha külföld, és komoly, akkor talán a Cambridge CAE a legjobb, árban szerintem nincs nagy különbség a CAE és az Ielts között.
A city&guildset felejtsük el szerintem :D Velünk a suliban csináltattak belőle próbavizsgát minden szinten, és hát... nem valami színvonalas. :'D A felsőfokú vizsgasora az szerintem egy Cambridge alapfokúnak feleltethető meg. Vannak nála ezerszer jobbak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!