Angol álmok. Miért lehet ez?
Figyelt kérdés
Már kiskorom óta nézek Cartoon NEtworköt és NAtional Geographicot eredetiben. Szóval már több éve. Vettem egy rövidített regényt is. Egy ideje már angolul álmodok. Volt egy álmom is amiben angol matróz voltam.#revelle
2014. jún. 20. 07:59
1/5 anonim válasza:
Egyszerűen azért, mert sok kapcsolatod van az angollal. Amikor valaki angol környezetbe kerül, előbb vagy utóbb elkezd angolul is álmodni.
2/5 anonim válasza:
Van olyan
(AMíg kellemes álmok, addig nem kell aggódni)
3/5 anonim válasza:
Én neten beszéltem egy amerikai barátommal minden nap. Néha álmodtam is vele és azokban az álmokban mindig angolul beszéltünk, másokkal viszont magyarul beszélgettem többnyire. Egyszer például azt álmodtam hogy elmentünk valahova ahol más emberek is voltak. Ő elment máshova, és akkor is az jutott eszembe először hogy vajon vannak-e ott mások is akik tudnak angolul, akikkel beszélni tud. Elég vicces volt :D
4/5 anonim válasza:
annyit jelent, hogy kezdesz angolul gondolkodni, ami nem is rossz dolog :D
5/5 A kérdező kommentje:
Azért köszönöm a biztató szavakat.
2014. jún. 22. 11:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!