Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » TELC nyelvvizsga? Nem bírok...

TELC nyelvvizsga? Nem bírok elviselni még egy kudarcot. Mit ajánlotok?

Figyelt kérdés

az a problémám hogy májusba negyedjére! voltam nyelvvizsgán. első alkalommal a szóbelim meglett, azóta folyamatosan próbálkozom az írásbelivel is. a szóbelim is telc ugye, és szeretném azért ha az írásbelim is olyan lenne. pénteken derül ki a májusi vizsgának az eredménye, eddig ezt éreztem a legrosszabbnak, pedig komolyan nem vagyok rossz angolból csak valamit mindig elrontok és leblokkolok, kezdetben a nyelvtan nem ment, az most már elég jól megy, levél mindig jól ment de múltkor pont azt rontottam el (elfelejtettem a bekezdéseket és a külalak sem lett valami szép), szövegértés mikor hogy, olvastam már pár könyvet angolul, szókincsem is van bőven, de valamit mindig elbaszok. osztályunkba is két ember lett ötös angolból köztük én is, járok két külön tanárhoz is.

mit tegyek??? más nyelvvizsga, ha most se lesz meg?? és ha igen mit ajánlotok? úgy tudom nem minden köthető így össze. szóbelit meg nem akarok újra. Segítsetek :'(

2014. jún. 18. 20:44
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:

most nézem az eurot, nekem ez valamiért nem jön be.

áááááááá fogalmam sincs mit csináljak, nem is akarok már semmilyen nyelvvizsgát

2014. jún. 19. 12:16
 12/19 anonim ***** válasza:
Társalkodón eddig minden ismerősöm átment elsőre. Én azt ajánlom :)
2014. jún. 19. 14:13
 13/19 anonim válasza:

szia! látom írtad,hogy bme-től is oldottál meg, de én csak azért is ajánlanám:D (bocsi!)

elég simán átmentem egynyelvűn idén, pedig nem vagyok egy nyelvzseni.

a felkészülésem is annyi volt,hogy megoldogattam az új nyelvvizsga könyvüket meg az english grammar in use-t lapozgattam.

Ja, és írásbelin végig használhatod a szótárt ami olykor óriási segítség.

szerintem hagyd a telc-et. igaza van egyik előttem szólónak,keress inkább tovább, de nehogy feladd !

ui.: én elég rondán írok,ráadásul múltkor "köszönni" is elfelejtettem..:D

2014. jún. 20. 03:10
 14/19 A kérdező kommentje:

valamiért annyira szeretném, hogy a szóbeli meg az írásbeli is egyforma legyen. nem tudom miért xd

lehet tanfolyam kéne, de az meg olyan drága...

már vagy két éve benne vagyok ebbe a nyelvvizsgázásba,annyira szeretném már letudni

este derül ki az eredmény :(

2014. jún. 20. 08:26
 15/19 anonim válasza:
megértem ,hogy ugyanabból szeretnéd:). tanfolyam hülyeség lenne (pardon),hiszen kívülről ismered milyen típusú vizsgákat adnak a telcen, szóval azt eleget gyakorolhattad. de sztem várd meg a mai eredményt, addig ne görcsölj rá:) drukkolok!
2014. jún. 20. 15:46
 16/19 A kérdező kommentje:
Megvan :D, elsem hiszem
2014. jún. 20. 17:57
 17/19 anonim válasza:
tudom ez már OFF, de gratulálok! :))
2014. jún. 21. 17:24
 18/19 anonim ***** válasza:
grat ! :) örülök
2014. jún. 21. 17:47
 19/19 anonim válasza:
az euronál lehet csak irásbelit is tenni, szótárat végig használhatsz közben, szerintem ennél jobb nem kell
2014. júl. 22. 10:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!