Szerintetek életképes ez az ajánlat ár/kereslet szempontjából? (Angol tanár)
Mit értesz azon, hogy nem zsákbamacskát árulsz? Nem elég zsákbamacska az, hogy milyen szolgáltatást nyújtasz? Elárulod azt az érdeklődőknek, hogy még te is csak tanulod a nyelvet?
Biztosan találsz tanítványokat, lásd fentebb. Sokan nem engedhetik meg maguknak a minőségi nyelvoktatást, mert az nem 1.000Ft / 60 perc. Az viszont egy másik kérdés, hogy a szolgáltatásoddal használsz vagy ártasz.
-Attól, hogy még tanulom a nyelvet, attól még lehet megfelelő mennyiségű és minőségű tudásom, hogy az eddig megtanultakat átadjam. (18 éves koromban már 2 nyelvvizsgával rendelkeztem). Pláne, hogy én már azt magasabb szinten tanulom, és ezzel szemben kezdőket szeretnék oktatni.
-A minőség és az ár viszonyáról az oktatás (nem csak nyelv) területén csatlakoznék az előttem szólóhoz. Tényleg van csapnivaló drágábban (a hirdetéseket böngészve találkozni extrém 4000 Ft körüli ajánlatokkal), és szuper relatív olcsón is. Arról már nem is beszélve, hogy sokan 1 óra alatt 45 percet értenek. Hát az vicc. :D
-Arról, hogy ki, mit engedhet meg magának: A minőséget nem csak és kizárólag abban kell mérni, hogy a tanár mit tud. Persze ez alighanem a legfontosabb szempont, de azt át is kell tudni adni. Nekem az a mottóm, hogy "A jó tanár mindig készül az órájára!" Igen... Készül és összeszedett. Ugyanis vannak akik csak amolyan improvizált angolórát tartanak, éppen ami jön, és ahogy 6-os is írta fogalma sincs, hogy hol tartanak, mit kéne tanítani. Nincs egy rendes tematika, hogy A-ból B-be hogyan jutnak majd el, stb.
-Egyébként pedig, ha valakinek esetleg nem tetszene az órám (nem hinném, de ha mégis), akkor nyugodtan felállhat az első óra után és fizetés nélkül távozhat.
" a hirdetéseket böngészve találkozni extrém 4000 Ft körüli ajánlatokkal"
Az nem extrém, legfeljebb neked. Multi cégeknél valóban profi angol tanárok 6000 körül tanítanak üzleti angolt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!