Lenne kereslet szlovák nyelvkönyvre?
Bocsi, de a mai politikai helyzet mellett Mo-on van olyan, hogy érdeklődés a szlovák nyelv iránt? Nem bántásból, komolyan érdekel erről más emberek véleménye..
Szerintem, ha szeretnéd, és meg tudod csinálni, mindenképpen érdemes. Biztos, hogy van olyan ember akit érdekelne. De meggazdagodni nem ebből fogsz :)
Engem is érdekel, szóval már két tesztalanyod van, ha nem adtad fel az elképzelésed... Bár nem hiszem, hogy a szlovák egy könyvből könnyen megtanulható nyelv (gye, tye, nye, le, gyi, tyi, nyi, li :) ), de ha megfizethető áron csinálsz majd online nyelvtanfolyamot, már meg is van az első jelentkeződ :)
Sok szlovák jön ide nyaralni, magyarok is járnak át Szlovákiába, igény biztosan lenne rá, hogy megismerjék egymás nyelvét, aztán amit a politika tönkretett az emberi kapcsolatokban, majd a kétnyelvű beszélők helyrehozzák :)
Szóval szerintem is érdemes lenne belevágni, de nem csak egy könyvvel, hanem egy komplett "csomaggal", amelyet el tudsz adni Magyarországon és Szlovákiában is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!