Origó szóbeli nyelvvizsga, HELP?
Figyelt kérdés
Szerdán voltam szóbelizni , ami utólag kiderült elérte a 60% -ot és tegnap,pénteken pedig labor(magnóhallgatás) részén voltam , aminek az eredményét nem tudom, a kérdésem az lenne , hogy ha véletlenül nem jött össze az a 8 pont a magnón akkor újra kell kezdenem a beszélgetés részét is a szóbelinek vagy próbálhatom újra a labor részt? (ANGOL KÖZÉPFOK)2014. jún. 14. 21:47
1/4 anonim válasza:
Szia, sajnos ha nincs meg a 8 pont, akkor az egész szóbelit újra kell csinálni. :S
2/4 anonim válasza:
68%~t kell elérni, hogy 8 pont elég legyen
66% ~ 9 pont
64% ~ 10 pont
....
60% + 12 pontos magno = 60%
(nem tudom mennyivel vagy 60 felett)
8 pont alatti magno esetén, érvénytelen a szóbeli
3/4 anonim válasza:
És igen, újra kell szóbelizni!
Ugyanúgy, bemutatkozni, szituáció, kêpleírás és még a magno
4/4 A kérdező kommentje:
A magnó magába 20 pontot ér annak a 8 pont 40%-a,szóval akkor ha nem sikerülne , újra bemutatkozhatok :/ köszi mindenkinek!
2014. jún. 15. 15:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!