Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Van egy szóbeli nyelvvizsgám,...

Van egy szóbeli nyelvvizsgám, amit nem rég szereztem,1 éven belül le kell tennem az írásbelit is, hogy érvényes legyen?

Figyelt kérdés

a szóbeli Origo, mellé euro-t szeretnék.. Erre szigorúan 1 évem van, vagy 3 év múlva is letehetem, ugyanúgy érvényes C típusú lesz a 2 együtt? (írás + szó) vagy ha nem teszem le az íráabelit 1 éven belül, a szóbeli elvész?

Előre is köszi !

2014. jún. 11. 12:25
 1/6 anonim ***** válasza:
De hogy fizetted be, C-re jelentkeztél, vagy külön A-ra és külön B-re?
2014. jún. 11. 12:31
 2/6 Andizsuzsi ***** válasza:
Sosem vész el, bármikor leteheted.
2014. jún. 11. 13:26
 3/6 A kérdező kommentje:

Külön - külön jelentkeztem.

2. Válaszoló hát jó lenne ha igazad lenne :)

2014. jún. 11. 14:04
 4/6 anonim ***** válasza:
Ha neked a nyelvvizsga úgy lett befizetve és úgy is jelentkeztél, hogy csak A-ra, tehát csak szóbelire, akkor semmilyen megkötés nincs, önmagában érvényes. Nekem az összes nyelvvizsgám csak A vagy csak B. Olyan is volt, hogy 4 év telt el ugyanannak a szintnek a szóbeli és írásbeli vizsgája között, és semmi nem vesztette el az érvényét, szóval nincs ilyen feltétel. Ne aggódj, készülj fel és menj el a következő nyelvvizsgára, amikor csak szeretnél.
2014. jún. 11. 15:32
 5/6 Andizsuzsi ***** válasza:
100%

A 137/2008 (V. 16.) Korm. rendelet szerint:

2. § (5) Bizonyítvány szóbeli vizsga, vagy írásbeli vizsga, valamint egy vizsgaidőszakban, ugyanannál a vizsgaközpontnál tett írásbeli és szóbeli vizsga sikeres letétele esetén adható ki. A SZÓBELI ÉS ÍRÁSBELI TÍPUSÚ VIZSGABIZONYÍTVÁNYOK EGYÜTTESEN A KOMPLEX NYELVTUDÁST IGAZOLÓ VIZSGABIZONYÍTVÁNNYAL LEHETNEK EGYENÉRTÉKŰEK, FÜGGETLENÜL A KÉT VIZSGACSELEKMÉNY KÖZÖTT ELTELT IDŐTŐL ÉS A VIZSGA HELYÉÜL SZOLGÁLÓ VIZSGAKÖZPONTTÓL.

2014. jún. 11. 15:40
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm !!! (y) * 4
2014. jún. 11. 17:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!