Van egy szóbeli nyelvvizsgám, amit nem rég szereztem,1 éven belül le kell tennem az írásbelit is, hogy érvényes legyen?
a szóbeli Origo, mellé euro-t szeretnék.. Erre szigorúan 1 évem van, vagy 3 év múlva is letehetem, ugyanúgy érvényes C típusú lesz a 2 együtt? (írás + szó) vagy ha nem teszem le az íráabelit 1 éven belül, a szóbeli elvész?
Előre is köszi !
Külön - külön jelentkeztem.
2. Válaszoló hát jó lenne ha igazad lenne :)
A 137/2008 (V. 16.) Korm. rendelet szerint:
2. § (5) Bizonyítvány szóbeli vizsga, vagy írásbeli vizsga, valamint egy vizsgaidőszakban, ugyanannál a vizsgaközpontnál tett írásbeli és szóbeli vizsga sikeres letétele esetén adható ki. A SZÓBELI ÉS ÍRÁSBELI TÍPUSÚ VIZSGABIZONYÍTVÁNYOK EGYÜTTESEN A KOMPLEX NYELVTUDÁST IGAZOLÓ VIZSGABIZONYÍTVÁNNYAL LEHETNEK EGYENÉRTÉKŰEK, FÜGGETLENÜL A KÉT VIZSGACSELEKMÉNY KÖZÖTT ELTELT IDŐTŐL ÉS A VIZSGA HELYÉÜL SZOLGÁLÓ VIZSGAKÖZPONTTÓL.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!