ECL-nél meddig érvényes csak a vizsga egyik része?
úgy emlékszem, hogy egy évig van az, hogy nem kell újracsinálni a meglévő részt, más azt mondja, hogy kettő. tudja valaki?
(ha esetleg bonyolultan mondtam volna: tavaly decemberben csináltam az írásbelit. ha most decemberben nem csinálom meg a szóbelit, akkor még jövőre is megmarad az, hogy csak a szóbelit kell csinálnom?)
A Nyelvvizsgáztatási Akkreditációs Központ szerint nincs időkorlátozás. (ha jól értelmezem)
"Úgy tudom, hogy csak akkor lehet szóbeli és írásbeli vizsgát komplexnek minősíteni, ha nem telt el hosszabb idő a két vizsga között, mint két év. Igaz ez?
Nem így van. Nincs időhatár a két részvizsga között."
ez találtam még
"Azt hallottam, csak két évig érvényes az államilag elismert részvizsga-bizonyítvány, és ha 2 éven belül nem sikerül megszerezni a hiányzó részt, akkor újra le kell tennem az írásbeli és a szóbeli vizsgát is. Igaz ez?
Nem, az állami/államilag elismert részvizsga-bizonyítvány nem veszíti el az érvényességét."
Köszi a valaszokat mindenkinek! :)
utolsó előtti! Ne parázz, korlátlan ideig érvényes, felhívtam őket! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!