Melyiket javasolnád, angol középszinten, írásbelire? és Miért? A/ Euroexam B/ TELC C/ city&guidls D/ TársalKODó
Hát attól függ mi megy jobban. Euro-son azt mondják nehéz a szóbeli.
Telc-es próbanyelvvizsgán voltam (szerintem nem volt vészes) mások szerint rohadt nehéz az írásbeli.
Én majd city and guilds-re megyek aug.-ban (c1) mert az a legszimpatikusabb nekem. nemzetközileg elfogadják, vizsgázóbarát, hétköznapi témák. a honlapjukon vannak fent ilyen minta videók hogy melyik szinten mit várnak el szóbelin (ami szerintem tök hasznos).
A társalkodót nekem anno a katedrába nyomatták hogy mindenképpen arra menjek mert hogy az elméletileg könnyű. végül nem arra mentem szóval arról nem tudnék nyilatkozni.
origo-son (tudom h azt nem soroltad fel) csináltam a b2-t kb egy éve. na az nehéz volt. túl sok nyelvtan, de az is meglett mondjuk elsőre. a többi nyelvvizsgán ha jól tudom nyelvtan nincs is csak a levélnél nézik a nyelvhelyességet.
Összességében én a City and guilds-et mondanám, főleg azért mert nekem is az a legszimpatikusabb.
Csak az írásbeli része érdekel..:)) ahogy a kérdésben említettem :P
Köszönöm a válaszod, az euroexam írásbeli jó lenne :/
a city&guilds-et később teszem, c1-re többen javasolták
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!