Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Angol felsőfokúra szeretnék...

Angol felsőfokúra szeretnék felkészülni egy éven belül lehetséges? Bővebben lent:

Figyelt kérdés
Meg van a középfok, az elmúlt fél évben ezt a szintet fejlesztgetem. Az egyetem miatt -is- 15-20 oldalas tudományos szövegeket fordítok, szótárazok és anynyelvű erasmusosokkal beszélgetek 3-4 délutánt egy héten nyelvtanról, meg bármiről. Minden nap foglalkozom így az angollal valamilyen fomrában minimum 2-3 órát (van amikor hétvégén nem jön össze). Ezt az ütemet tartva egy éven belül meg tudom csinálni a felsőfokú nyelvvizsgát? Ősszel szeretnék tanfolyamra is beiratkozni. Sokan ijesztgetnek, hogy mennyire nehéz és elbizonytalndotam...
2014. jún. 7. 20:35
 1/5 anonim ***** válasza:
52%
Lehetséges.
2014. jún. 7. 20:40
 2/5 anonim ***** válasza:
Attól függ, hogy ECL, Origó vagy ehhez hasonlót szeretnél, vagy cambridge C2. Az alapján amit leírtál szerintem simán meglesz, én B2 után voltam külföldön kb 1 hónapot, és azon kívül csak sorozatokat néztem és meglett az ECL.
2014. jún. 7. 23:21
 3/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat! :)

Az ECL-t nézte ki!

Mire érdemes figyelnem ha arra készülök?

2014. jún. 8. 18:06
 4/5 anonim ***** válasza:
A 2db 300 szavas esszé szerintem a legnehezebb, a szövegértési rész szerintem elég könnyű, nyelvtani rész meg ugye nincs. A magnóra készülnék a helyedben, mert az általában elég húzós ecl-en. Szóbelin pedig kell egy kis szerencse is, hogy jó témákat kapj, de alapvetően az sem túl nehéz.
2014. jún. 8. 18:33
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2014. jún. 12. 11:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!