Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Angol felsőfokú nyelvvizsga...

Angol felsőfokú nyelvvizsga milyen vizsgarendszerben?

Figyelt kérdés

A vizsgaidőszak maradék részében illetve nyáron a szabadidőt kihasználva úgy gondoltam hogy a már anno megszerzett középfokú nyelvvizsga helyett érdemes lenne megcsinálni a felsőfokút. A nyelvet napi szinten használom, itthon készülnék rá, viszont több vizsgarendszer is szóba jöhet, ezért tapasztalatokra lennék kíváncsi, melyik a jobb?

ECL, BME, TELC, Rigó utca?

2014. máj. 20. 09:12
 1/10 anonim ***** válasza:
57%

TELC- ceruzával írsz, radírozgatják, nem a leghitelesebb ezért

Rigó utca- nem igazán ismerem, de hallottam már azt, h ez nem a legjobb

BME- fogalmam sincs ez melyik

ECL- a legtöbb angol tanár ezt javasolja, korrekt, szóval én ezt javaslom

Origo- azt hallottam, hogy nehéz, bár az egyik középh*ly* lány megcsinálta..

Összesítve: ECL vagy Origo

2014. máj. 20. 12:30
 2/10 A kérdező kommentje:
Németből ORIGO-m van, angolból a középfok az BME, de a felsőfokra én is az ECL-t néztem, hogy az korrekt lenne
2014. máj. 20. 12:31
 3/10 anonim ***** válasza:
79%
Szerintem jó lesz az ECL. De mondom, TELC az ne.
2014. máj. 21. 16:37
 4/10 SeinHime ***** válasza:
75%
nekem ECL van, egy felsőfokú német és egy középfokú angol. Szerintem korrektek, tanáraim is ajánlották, és a legtöbb osztálytársam is ilyet csinált. :)
2014. máj. 21. 20:16
 5/10 Vas Tímea ***** válasza:
49%

Attól függ miben vagy jó, mik az erősségeid vs gyengeségeid, de én a TELC-re szavazok, ezen okok miatt:

https://www.youtube.com/watch?v=8Oc9iH2Nkkc

2014. jún. 10. 17:23
 6/10 A kérdező kommentje:
A TELC ki van zárva, ismerem és őszintén lenézem azokat akik TELC-es papírral rendelkeznek, mivel a nullával tartom egyenlőnek az egészet. A TELC-et el lehet intézni a hozzá tartozó tanfolyammal, ahol próbanyelvvizsgán megoldhatod azt a feladatsort amit élesben kapni fogsz.
2014. jún. 10. 17:30
 7/10 anonim ***** válasza:
60%
Akkor azt mondd már meg, te telcesek felett álló kérdező, hogy akkor mégis mi a frásznak szerepel a felsorolásodban a telc, ha számodra amúgy is ki van zárva? :D
2014. jún. 10. 17:40
 8/10 anonim ***** válasza:
60%

Szóval lenézed a TELC-eseket, mert szerinted az húú de könnyű. Ahham, köszi minden "TELC-es" nevében angol királynő!

Értem én, pont azért szerepel a listán.

Akkor viszont arra menj, mert NEKED az biztos meglesz!

2014. jún. 10. 18:14
 9/10 A kérdező kommentje:

Egy kérdés elméleti lehetőségekkel nem minden esetben reprezentálja a válaszoktól független kialakított véleményt és döntést.

A kérdés célja a válaszadók tapasztalatainak megismerése, nem pedig a kérdező döntési tényezőinek a válaszadókkal való ismertetése. Ezért szerepel a listán a TELC is!

2014. jún. 10. 18:53
 10/10 anonim ***** válasza:
60%

Jó neked,hogy ilyen okos vagy :)

Képzeld el,én sok olyan emberről tudok,aki volt telces tanfolyamon és nem sikerült a nyelvvizsga.Kedveském,a tanfolyam nyelvvizsgára készít fel és nem a konkrét nyelvvizsgát dugja a kezedbe.

Ha ennyire könnyű,akkor nem is értem a kérdést,gondolom egyből sikerülne neked,szóval:))))

2014. jún. 17. 12:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!