Angol felsőfokú nyelvvizsga milyen vizsgarendszerben?
A vizsgaidőszak maradék részében illetve nyáron a szabadidőt kihasználva úgy gondoltam hogy a már anno megszerzett középfokú nyelvvizsga helyett érdemes lenne megcsinálni a felsőfokút. A nyelvet napi szinten használom, itthon készülnék rá, viszont több vizsgarendszer is szóba jöhet, ezért tapasztalatokra lennék kíváncsi, melyik a jobb?
ECL, BME, TELC, Rigó utca?
TELC- ceruzával írsz, radírozgatják, nem a leghitelesebb ezért
Rigó utca- nem igazán ismerem, de hallottam már azt, h ez nem a legjobb
BME- fogalmam sincs ez melyik
ECL- a legtöbb angol tanár ezt javasolja, korrekt, szóval én ezt javaslom
Origo- azt hallottam, hogy nehéz, bár az egyik középh*ly* lány megcsinálta..
Összesítve: ECL vagy Origo
Attól függ miben vagy jó, mik az erősségeid vs gyengeségeid, de én a TELC-re szavazok, ezen okok miatt:
Szóval lenézed a TELC-eseket, mert szerinted az húú de könnyű. Ahham, köszi minden "TELC-es" nevében angol királynő!
Értem én, pont azért szerepel a listán.
Akkor viszont arra menj, mert NEKED az biztos meglesz!
Egy kérdés elméleti lehetőségekkel nem minden esetben reprezentálja a válaszoktól független kialakított véleményt és döntést.
A kérdés célja a válaszadók tapasztalatainak megismerése, nem pedig a kérdező döntési tényezőinek a válaszadókkal való ismertetése. Ezért szerepel a listán a TELC is!
Jó neked,hogy ilyen okos vagy :)
Képzeld el,én sok olyan emberről tudok,aki volt telces tanfolyamon és nem sikerült a nyelvvizsga.Kedveském,a tanfolyam nyelvvizsgára készít fel és nem a konkrét nyelvvizsgát dugja a kezedbe.
Ha ennyire könnyű,akkor nem is értem a kérdést,gondolom egyből sikerülne neked,szóval:))))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!