Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Voltatok a mai Euroexam...

Voltatok a mai Euroexam felsőfokú nyelvvizsgán? Milyen nehéznek éreztétek?

Figyelt kérdés

2014. máj. 17. 13:31
 1/5 anonim ***** válasza:
40%
Nem voltam.
2014. máj. 17. 21:12
 2/5 anonim válasza:
Én voltam. A reading rész volt nekem a legnehezebb de azt is meg lehetett csinálni. A többivel nem volt gondom. A speaking-et meg kifejezetten könnyűnek találtam bár igaz ez a rész elég partner függő ennél a vizsgánál, de az én partnerem korrekt volt.
2014. máj. 18. 21:23
 3/5 A kérdező kommentje:

Szia!

Bocsi, azt elfelejtettem írni, hogy én csak az írásbelin voltam.:) A readingnél esetleg emlékszel a megoldásokra nagyjából?:D Jó lenne összeegyeztetni. Üdv.

2014. máj. 19. 15:42
 4/5 anonim válasza:
Hát a megoldásokra nem nagyon emlékszem mert ugye nagy része a feladatoknak A,B,C... karikázós volt. A hosszú szövegnél ahol szavakat/mondatokat kellett irni arra valamennyire emlékszem. Ha te emlékszel konkrét kérdésre és leirod szerintem beugrik a válasz. Amúgy neked hogy ment? :)
2014. máj. 19. 16:53
 5/5 A kérdező kommentje:

Szia!

Köszi jól, egy kicsit az idő kavart be, az utolsó 3 kérdésre nem sok időm volt.:) A fogalmazásban reménykedek, h fel fogja húzni a százalékot.

Am, az 1. feladatban én először azt írtam, h reject the...

valamint még azt nem tudom eldönteni, ha emlékszel, h volt ott a szövegben egy lovas példa. Én oda azt írtam, hogy ...analyzis(sajna az elejére nem emlékszem).Na, ezekben nem vagyok biztos, valamint a végében.

Am, az karikázósakra emlékszem, hogy D,D,B,C,B,A-t írtam.:)

Bocsi, ha egy kicsit értelmetlenre sikeredett!xD

2014. máj. 19. 19:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!