Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Ha egy kicsit tartotok egy...

Ha egy kicsit tartotok egy tantárgytól, hogyan küzditek le a félelmeiteket?

Figyelt kérdés

Nálam az angol ilyen.Sokkal többet tanulok rá, mint bármelyik másik tantárgyra,mégis sorra írom a négyeseket,mert valamit mindig benézek.Óra előtt kicsit ideges vagyok,és picit félek a tanárnőtől,akinek soha nem jó amit mi találunk ki,csak ha ő is pontosan ugyanarra gondolt.Szeretnék ötös lenni év végén,de a sok négyes miatt,nem tudom,hogy van e még remény(bár nagyon szeretném)

Előre is köszönöm a válaszokat:D

2014. máj. 19. 22:31
 1/1 anonim ***** válasza:

Ez egy nagyon érdekes kérdés.

Én azt vettem észre az életben, hogyha volt egy olyan tantárgy, amitől jobban féltem, nos ilyen volt a felsőbb iskolákban a diszkrét matematika... :-) ...mert pl. programozásból szinte vártam is az újabb kihívásokat...

Tehát amitől kezdetben félsz, meg nehéznek tűnik, mivel sokat foglalkozol vele, így abból érnek majd a legnagyobb pozitív élmények... :-) (mert küzdesz érte)

De ez az emberekkel is így van, akikkel összeveszel, talán azért mert hatással vannak rád, ezért sokszor előfordult már velem is, hogy a legjobb barátok kerültek ki közülük...

Tehát úgy tudod leküzdeni a félelmedet, hogy ne akarj elérni mindent körömszakadtáig, hanem csak ahogy jönnek a dolgok... :-)

2014. máj. 20. 08:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!