Hol lehet interneten ingyen oroszt tanulni?
Figyelt kérdés
2008. júl. 28. 13:28
1/4 anonim válasza:
Orosz Nyelvi Percek - www.dint.hu
Én azonban nem bízom már bennük, mert bár állítólag minden nap küldenek nyelvleckét, vagy egy hónapja egyáltalán nem találtam a postafiókomban... Vagy ott az ELO, náluk most már van online leckejavítás, bár a tanfolyam árát ki kell fizetni. Viszont szerintem jobban járnál, ha magántanárhoz járnál, vagy nyelvtanfolyamra, mert az orosz sajnos nem az a nyelv, amit egyedül meg tudsz tanulni!
2/4 anonim válasza:
Van egy csomó letölthető anyag, ami egyébként fizetős lenne. Könyvek, hanganyagok.
Valamelyik amerikai egyetemnek van egy komplett orosz nyelvi kurzusa, ami ingyenes és több helyről letölthető.
Ha érdekel még, előkereshetem.
4/4 anonim válasza:
Már évek óta használom és nekem nagyon bejött:
masterrussion.com - bár angol-orosz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!