Mit tanuljak, kínait vagy koreait? Melyik lesz később hasznosabb, melyikkel megyek többre?
Figyelt kérdés
Kínaiul tanulok kb 6 hónapja, az elején nagyon nehéz volt, és őszintén szólva nagyon megszenvedtem vele, főleg az írással. Szerintem csak akkor menne jól, ha nagyon sok időt tudnék ráfordítani, és kicsit bele kell jönni.
Koreait még sosem tanultam, de tetszik az írás egyszerűsége, és azt mondják, hasonlít a japánhoz és egyáltalán nem nehéz.
Mindkét országot szeretem. Japánul már tudok.
2014. ápr. 27. 12:07
1/2 anonim válasza:
Csak azért írok mert én nagyon imádom a koreai nyelvet én is elkezdtem tanulni persze még csak a szavakat és az abc-t tudom , de netről nem igazán lehet többet.. ettől függetlenül szerintem a kínaival többre mennél.
2/2 anonim válasza:
Szerintem a kínaival többre mennél, viszont a koreai sokkal egyszerűbb. De ha már belekezdtél a kínaiba, én a helyedben nem hagynám abba, folytatnám a tanulást. Aztán később még tanulhatsz koreaiul.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!