Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Átlagosan mennyibe kerül...

Átlagosan mennyibe kerül megtanulni egy nyelvet? Angolul szeretnék elkezdeni tanulni tanfolyamon.

Figyelt kérdés
Németül és horvátul már tudok, de azokat suliban tanultam. Több területem megnehezíti a dolgom, hogy nem beszélem a nyelvet így mielőbb neki szeretnék esni, de nem tudom miként kéne. Az úgy milyen lenne, ha az alapokat elsajátítanám tanfolyamon, utána pedig önállóan folytatnám? csak mert néztem neten sulikat és elég húzós árakkal találtam szembe magam. A nyelvérzékem -mások szerint- nagyon jó, úgy érzem meg tudnék birkózni vele. Mit gondoltok van így értelme ? vagy inkább tegyek félre és csak tanfolyamra járjak ?

2014. ápr. 26. 01:14
1 2
 11/11 nology válasza:
Szerintem az oxford a legjobb. Ott callan módszert tanítanak. De ezt akár otthon is megtanulhatod.legalább nem kerül pénzbe. Én például otthon tanulom az angolt. Már a stage 5 nél tartok és elég jókat meg hosszasan el szoktam beszélgeni a sharedtalk.com oldalon.
2014. ápr. 26. 18:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!