Finnül szeretnék tanulni. Segtenétek ebben?
Elso vagyok, a korreppel az a baj, mivel ritka nyelv, kb a latinnal van egy szinten arban, abbol 2100-2500 egy ora, ami azert kicsit durva. Ahogy a finn szotar ara is, magyar nyelvu finn TK meg tudtommal csak egy letezik, azt se forgalmazza senki, bar lassan remelhetoleg kiadja a volt tanarom az o tankonyvet, amit doktori disszertaciokent mar elfogadtak.
Koze nincs ahhoz, hogy az angolt mennyire tanulja valaki konnyen, beszelek remekul angolul, de a nemet szamomra ugyanolyan konnyu volt, plusz a finn is. De egy ismerosomnek meg a japan megy ugy, mint a karikacsapas. Teny, hogy a finn artikulacios bazis, szoval a hangkepzes eleg hasonlo a mienkhez, a paloc a-hoz hasonlo hangon kivul; kepzok teren pont forditva gondolkodnak, mint mi, ami eloszor fura, de soksok feladat es gyakorlas utan szinte bevesodik. :)
off
Finnországban élek,otthon töltöttem pár 4 hónapot,felajánlottam ismerősöknek,hogy mivel úgyse csinálok mást,ingyen tanítanám őket,vagy bárkit finnül.
senkit nem érdekelt:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!