ECL felsőfokú angol nyelvvizsgához tudtok tanácsot adni?
Figyelt kérdés
Mire kell odafigyelni? Writingnál ti mi alapján állítjátok össze, hogy mit írtok meg hogy beleférjetek az időbe. Plusz szóbelinél meg writingnál mennyire kell törekedni a tudományos meg szakszavakra meg ilyenekre. Jövőhét pénteken megyek.2014. ápr. 5. 20:04
1/12 anonim válasza:
Na hogy ment? Kíváncsi vagyok mert én is most voltam
2/12 A kérdező kommentje:
Jól. olyan nehézségű volt mint vártam. Bár a Listening az genya volt
2014. ápr. 13. 12:31
4/12 anonim válasza:
Na a country zenés az kiakasztott engem is.. a Chanel teljesen oké volt szerintem
5/12 anonim válasza:
mondj meg nekem légszvies valamit, te melyiket karikáztad annál a kérdésnél ahol a válaszok között volt hogy chanel kapcsolat fontos volt a háboru szempontjából ,többbi kettőt nem tudom, de azt hiszem volt még olyan is hogy titokba volt tartva , melyiket választottaditt?
6/12 A kérdező kommentje:
azt hiszem a fontos volt a háború szempontjából vagy mi :D A country zenés az nagyon rossz volt. Ki a fenét érdekel Taylor Swift meg a többi? :D
2014. ápr. 13. 20:33
7/12 anonim válasza:
szerintem meg pont az a hallásos rész volt egyszerűbb , nekem ez a chanel-es nem jött be :D szóbelin mit kaptatok?
8/12 A kérdező kommentje:
Environment
2014. ápr. 13. 21:01
9/12 anonim válasza:
Én nemsokára indulok szóbelire :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!