Mennyivel nehezebb az angol felsőfokú nyelvvizsga az emeltszintű érettséginél?
Figyelt kérdés
Most fogok angolból emeltezni és 85-90% közötti eredményre számítok a gyakorlások alapján (elég reális vagyok ez már az előrehozottjaimnál is bebizonyosodott). Szerintetek valamennyi rákészüléssel a nyáron le lehetne tenni egy felsőfokút?2014. márc. 25. 18:04
1/5 anonim válasza:
Elvileg az emelt szintű érettségi egy szinten van a középfokú nyelvvizsgával. Attól függ, mennyit tanulsz rá és hogy jelenleg mennyit tudsz, de igen, meg lehet csinálni.
2/5 anonim válasza:
Rákészüléssel le tudod tenni a felsőfokút szerintem minden gond nélkül, de az előzőnek igaza van, az emelt érettségi egy középfokú nyelvvizsga szintjén van, semmiképp se menj el anélkül, hogy jól felkészülnél.
3/5 A kérdező kommentje:
Hát, középfokúm már kerek 1 éve van és kicsit azért könyebbnek találtam mint az emelt érettségit de lehetséges hogy csak én érzem így. :)
Kellő felkészülés nélkül semmiképp sem megyek el :)
2014. márc. 25. 19:11
4/5 anonim válasza:
60%+ os emelt angol érettségiért kapsz egy közép komplex nyelvvizsgát szóval a felsőfokú nyelvv. nehezebb... felsőfokún kell fogalmazást írni
Szóval ennyiben nehezebb..
5/5 anonim válasza:
Furcsa bár de szerintem az emelt a nehezebb 5-10%-al.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!