Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » LCCI felsőfokú szakmai nyelvvi...

LCCI felsőfokú szakmai nyelvvizsga menete?

Figyelt kérdés
Sziasztok. Készülök a nyelvvizsgára, de igazából sehol sem találok normális ismertetőt, hogy pontosan mi, hogy zajlik. Kérlek titeket, hogy aki tudja, írja le nekem, mert kezdek ideges lenni, hogy majdnem minden weboldalon mást írnak. Illetve tapasztalatokat is szívesen látok. Köszönöm!:)

2014. márc. 11. 12:12
 1/2 anonim válasza:
én az áprilisira készülök, abból is az írásbelire. a szóbelim már megvan arról tudok pár szót mondani. nálunk úgy volt hogy egyik nap bementünk és elmondtuk a kihúzott tételt. nincs kidolgozási idő, legalábbis nem írásban. én pl volt amit nem is igazán értettem a szituációnál, de meglett mert a magnóm jó lett. semmi extra amúgy, nekünk sokat sokat segítettek, rendesek voltak. :) írásbelire hova mész?
2014. márc. 12. 16:18
 2/2 A kérdező kommentje:
Szia!:)) inkább az írásbelire lettem volna kíváncsi, mert a szóbeli menetét ismerem :) de köszi a választ:) a szinergiában írom ápr.12én.. te?:)
2014. márc. 13. 15:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!