Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Angol levelezésben, valaki...

Angol levelezésben, valaki segíteni?

Figyelt kérdés

Idén augusztusban akartam letenni a felsőfokú nyelvvizsgát, de mióta nekiálltam tanulni rájöttem, hogy szinte lehetetlen felkészülnöm ennyi idő alatt munka mellett.

Ezért úgy döntöttem, hogy januárig adok magamnak időt, hogy rendesen fel tudjak készülni. Ehhez kellene nekem segítség.

Az olvasott szövegértést, magnóhallgatást, nyelvtani részt magam is meg tudom csinálni, rengeteg ilyen feladatot csinálok. Az menni fog. A levélírással vannak gondjaim, ugyanis én ezt magamnak nem tudom leellenőrizni. Esetleg van középiskolai/egyetemei angol tanár aki tudna segíteni? Egyetemisták segítségének is örülnék, de nem vagyok biztos benne, hogy ők is olyan jók.

Ha egyetemista vagy, akkor egy felsőfokú nyelvvizsgával rendelkezz, amelynek a másolatát elküldenéd.

Tudom így hülyén hangzik, hogy ennyit kérek, de igazából csak azt szeretném, hogy jól sikerüljön a vizsgám.

Csak a levélírásról van szó, és ha beválik akkor később órákat is vennék díj ellenében a beszélgetés miatt.

Előre is köszönöm a válaszokat!

2014. febr. 13. 13:08
 1/3 anonim ***** válasza:
Szerintem kicsit irreális, hogy még nyelvvizsga-másolatot is kérsz, és a leveled ingyen nézetnéd át. Ezt gondold át még egyszer.
2014. febr. 13. 14:41
 2/3 anonim ***** válasza:
Teljesen igaza van az előttem szólónak, te egy komoly, felelősségteljes, időigényes szakmai szolgáltatást kérsz, és azért nem kívánsz fizetni. Senki nem fog felebaráti szeretetből egy idegennek sok órán keresztül színvonalasan és számonkérhetően dolgozni.
2014. febr. 13. 23:00
 3/3 anonim ***** válasza:

Nem ertem teljesen, hogy mit is szeretnel, de tanart lehet talalni, ha tudsz erte fizetni. Ha nem tudsz es suliba is jarsz munka mellett, akkor akar ingyen is lehet megfelelo tudassal rendelkezo partnert talalni, vannak ilyenek :) Csak el kell felejteni a nyelvsulit, a fizetos magantanart, es a nyelvvizsgapapirt, amit Te megkovetelnel. Ha joindulatu segitseget varsz, ne kovetelj semmit, es talan akad olyan aki segit. Egyebkent levelirast jo konyvekbol, es internetrol sok-sok pelda alapjan tudod fejleszteni, nem kell azt folyamatosan ellenoriztetni, ha egyszer rengeteg pelda van. Neten ezt rengeteget tudod gyakorolni.

A szobeli miatt viszont muszaj leszel valakit keresni.

Nem is ertem, hogy minek ragaszkodsz a nyelvizsga papirhoz, tudod hanyfele modon meg lehet azt szerezni ugy, hogy semmi tudast nem takar szinte? A legegyszerubb pelda erre az, mikor valakinek egy 10 eves papirja van (amit mondjuk akkor is epphogy megszerzett), es azota alig-alig hasznalja a nyelvet.

Es hany ember beszeli az angolt nap mint nap ugy, hogy nincs rola papirja? Es megis rohogve lekorozi a legtobb nyelvtanart. Csak el kell menni egy jobb multihoz (nem kulfoldre!). Akit az elet/tapasztalat tanit meg a nyelvre az nagyon hamar elhagyja a 'nyelvtanari angol' szintet. (Tisztelet a kivetelnek! Azert vannak jo tanarok, es anyanyelvi tanarok is, stb. csak hogy ne bantsak meg senkit.)

2014. febr. 14. 07:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!