Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » 7-8. végén leteszem az alapfok...

7-8. végén leteszem az alapfokút de nem tudom hogy hol csináljak vizsgát. Valaki megmondaná hogy hol a legérdemesebb egy Zala megyeinek?

Figyelt kérdés
2014. ápr. 2. 18:10
 1/5 anonim ***** válasza:
Alapfokú nyelvvizsgáról beszélsz? Országosan mindenhol ugyanazt írjátok, úgyhogy tök mindegy. :)
2014. ápr. 2. 18:12
 2/5 A kérdező kommentje:
Várost kérdeztem :))
2014. ápr. 2. 18:13
 3/5 anonim ***** válasza:

Nem lebeszélni akarlak, de az alapfokú nyelvvizsga nem ér semmit. Inkább várj 1-2 évet és készülj fel a középfokra.

Egyébként a kérdésedre sajnos nem tudok válaszolni, de ha mész akkor sok szerencsét! :)

2014. ápr. 2. 18:26
 4/5 A kérdező kommentje:
Alapfokúval könnyebben felvesznek középiskolába :)
2014. ápr. 3. 16:10
 5/5 anonim ***** válasza:

Nem is tudtam, hogy van ilyen szabály. És hogy működik ez? Kapsz érte pontokat, vagy egyszerűen csak jól mutatna a jelentkezési lapodon? :)

Minden esetre készülj szeptemberre fel, mert akár az is meglehet, hogy iratnak egy angol szintfelmérőt, és az dönti el, hogy egy erősebb vagy egy gyengébb angol csoportba fogsz kerülni (feltéve, ha van ilyen lehetőség az adott gimiben).

2014. ápr. 4. 22:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!