Mit csináljak, hogy jobban tudjak angolul beszélni?
30on túl vagyok, eddig összesen kb. 15 éven át angol tanulását nyúztam. Megjártam a középfokot, az meg van, de beszélni, ha a fejem tetejére is állok nem bírok még alapfokon is csak hebegve-habogva. Hozzá teszem a középfokot is inkább bemagolva tettem le, muszáj volt.
Próbáltam már sok féle képzést, középiskolába ugye, tanfolyami képzéseket, kreatív anyagát, relaxa anyagát, de még mindig semmi haladást nem tapasztalok, ami a beszédemet illeti.
Ha megállít egy külföldi és útba igazítást kér, teljesen leblokkolok, ha interjún kérdeznek ott ugyan meg-meg szólaltam angolul, de kevés volt.
Iszonyúan idegesít, hogy ennyi éve nyúzom az angolt, és még igazából még mindig sehol se tartok, pedig a nyelvtana a fülemen folyik már ki. Minden filmet feliratosan nézek, angol felirattal, érteni értek sok mindent.
Tudnátok vmi tippet mondani, hogy mit csináljak, hogy végre bírjak is angolul beszélni? Kimenni külföldre sajna nem tudok.
Hasonló videókat németből nem tudtok? :)
Egyébként nekem beszédkészségben például a relaxa hanganyagok nagyon sokat segítettek. Meg az is, amikor elkezdtem az angol zenék szövegét figyelni.
#3 vagyok. Nincs mit, sok sikert:)
#5: én sajnos nem tudok, nem tanulok németet.
Németből ajánlom ezt: https://www.youtube.com/watch?v=yhP3OT2hxAE
Én végignéztem már a sorozatot, és jópofa.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!