Mi a véleményetek az intenzív nyelvtanfolyamokról? Tényleg annyira hatásosak?
Kimagaslóan jó képességekkel kell rendelkezni, hogyha abban a tempóban ki akarja használni teljesen a nyelvtanfolyam adta lehetőségeket. Ezért én azt mondanám, hogy nem, nem hatásosak, viszont feleslegesen kidobja rá az ember a pénzt.
Úgy felsőfok (C1) környékén (inkább fölötte) mondanám azt, hogy hatásos lehet, amikor már csak a legapróbb simításokat kell végeznie az embernek.
én jártam angol intenziv tanfolyamra, az elsö tanfolyam végeztével sikeres középfoku c nyelvvizsgát tettem, majd elkezdtem a franciát is, intenziven, mert kellett a diplomához még egy alap francia is..egy honap alatt a nullárol eljutottam egy alapfokig és sikeres vizsgát tettem ebböl is.
na, nem a kiváloképességemnek köszönhetöen...hanem azért, mert leültem és tanultam..és csak francia tévét, rádiot hallgattam..és kb. napi 7 orában tanultam.
az más dolog, hogy rá pár honapra elfelejtettem mindent. :D
utána kijöttem Franciaországba és egy év alatt középhalado szintre kerültem.
<< az más dolog, hogy rá pár honapra elfelejtettem mindent. >>
Hát igen...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!