Kinek van kedve egy kis némethez :D? (min. Középfok)
Sziasztok.
3 hete élek Németországban, otthon angolul tanultam úgyhogy most elég elveszett vagyok.
Apukámhoz költöztem aki beiratott ugyan nyelvtanfolyamra de ezzel egyidejüleg egy kozmetikus iskolába is.
A tananyaggal nincs bajom, hazajövök, lefordítom magyarra, megtanulom majd felmondom viszont a magyarról németre fordítással még vannak gondjaim, ebben kérem a segítségeteket.
Mindezt a körítést csak azért, mert elég rossz indulatú megjegyzéseket szoktam olvasni... :D
Én egyenlöre az alapokat tanulom, tudom, hogy ezzel is gyakorolnék bal bla, de kizárt, hogy 3 hetes nyelvtanulással megoldjam ezt a szövget holnapig.
A teafa illóolajat a mirtuszfélék családjába tartozó ausztrál teafa leveleiböl nyerik ki. Az olaj színtelen, halványsárga vagy sárgászöld színű, fűszeres illatú.
A teafaolaj jótékony hatásainak listája szinte végtelen...
Használható borogatáshoz, inhaláláshoz, öblögetéshez, ruhák öblítéséhez vagy akár a fürdövízbe, fertözések megelözésére, izom fájdalom/izomláz esetén, horzsolt, vágott sebekhez, herpesznél, ekcémánál, sömörnél, rovarcsípésnél, kiütésnél, napégés esetén, intim fertözéseknél.
Ez az olaj gyulladáscsökkentő, vérzés és fájdalomcsillapító hatása miatt kedvelt a kozmetikai iparban.
Főként az aknés, gyulladásos, faggyútúltermeléses bőrre készült termékekben találkozhatunk vele (Phyris - Skin Normalizing Cream), de használható mint masszázsolaj mivel segíti a vérkeringést vagy mint hajápoló korpa és paraziták ellen.
A teafaolaj ellenjavallatai
TILOS alkalmazni kemoterápia alatt.
Alkalmazásánál a szem környékét kerülni kell.
Gyermekeknél mindig hígítva kell használni.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!