Mit gondolsz a diplomamentő programról?
" Valóban jogosult lennék rá, de ha 2010-ben letettem a B2 szakmai középfokokat, akkor 2013/2014-ben minek üljek be B1-B2 tanfolyamra??? Mert B2 fölötti szintre nem lehet jelentkezni."
Nekem is volt angol nyelvvizsgám(szakmai is), bár nem mintha az bármit jelentene, hiszen felejtünk.
Amúgy én például németből voltam, és abból indult a szintemnek megfelelő, B1 tanfolyam.
8: sok jómódú ismerősöm van, aki tojt bele a tanulásba, pedig futotta volna rá, és most 2 évvel a diploma után se tudott lerakni egy középfokút, az lusta
igen van akinek nem futotta rá, nem tőlük sajnálom hidd el!
én sem azoktól sajnálom, akiknek nem telik tanárra vagy akár könyvekre...
én csak azt tartom igazságtalannak, hogy vannak szakok (idegenforgalom, külker, kommunikáció, stb) ahol B2 nem elég.. követelmény ugyan a B2 (sok helyen szakmai is 1 vagy akár 2 nyelvből) aki erre jelentkezik, nyilván teljesíteni is tudja a nyelvi követelményeket, mert csak így tud érvényesülni a szakmában.. de B2 fölött miért nem lehet támogatni az érdeklődőket? lenne rá igény, és javulás is a statisztikákat illetően.. sőt, szerintem több értelmes ember ülne be egy B2-C1 közötti tanfolyamra, mint a B1-re...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!