Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Mit gondolsz a diplomamentő...

Mit gondolsz a diplomamentő programról?

Figyelt kérdés
Azok mit kapnak, akik anno saját pénzből finanszírozták a nyelvtanulásukat, mások meg lusták voltak, őket meg segítik?!

2014. márc. 13. 18:17
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

" Valóban jogosult lennék rá, de ha 2010-ben letettem a B2 szakmai középfokokat, akkor 2013/2014-ben minek üljek be B1-B2 tanfolyamra??? Mert B2 fölötti szintre nem lehet jelentkezni."

Nekem is volt angol nyelvvizsgám(szakmai is), bár nem mintha az bármit jelentene, hiszen felejtünk.

Amúgy én például németből voltam, és abból indult a szintemnek megfelelő, B1 tanfolyam.

2014. máj. 1. 12:51
 12/15 A kérdező kommentje:

8: sok jómódú ismerősöm van, aki tojt bele a tanulásba, pedig futotta volna rá, és most 2 évvel a diploma után se tudott lerakni egy középfokút, az lusta

igen van akinek nem futotta rá, nem tőlük sajnálom hidd el!

2014. máj. 5. 20:12
 13/15 anonim ***** válasza:

én sem azoktól sajnálom, akiknek nem telik tanárra vagy akár könyvekre...

én csak azt tartom igazságtalannak, hogy vannak szakok (idegenforgalom, külker, kommunikáció, stb) ahol B2 nem elég.. követelmény ugyan a B2 (sok helyen szakmai is 1 vagy akár 2 nyelvből) aki erre jelentkezik, nyilván teljesíteni is tudja a nyelvi követelményeket, mert csak így tud érvényesülni a szakmában.. de B2 fölött miért nem lehet támogatni az érdeklődőket? lenne rá igény, és javulás is a statisztikákat illetően.. sőt, szerintem több értelmes ember ülne be egy B2-C1 közötti tanfolyamra, mint a B1-re...

2014. máj. 5. 21:09
 14/15 anonim ***** válasza:
Én némettanár vagyok, németből van felsőfokúm is meg gazdasági nyelvvizsgám is, de éltem a lehetőséggel és elmentem támop tanfolyamra angolból. Miért ne? Hisz szinte ingyen volt! Mindenkinek adott volt a lehetőség, annak is, akinek már volt nyelvvizsgája más nyelvből. Aki nem élt vele, magára vessen! szerintem jó ötlet ez a diplomamentő program, legalább jó párat megkapják végre a dilomájukat.
2014. júl. 22. 16:09
 15/15 anonim ***** válasza:
Visszataszító ez az irigység. Százmillió irányba folyik szét az állam pénze, ha valamit nem sajnálok, akkor az az, amikor az emberek nyelvtanulását támogatják.
2015. szept. 22. 17:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!