Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » A Kreatív nyelvtanulási...

A Kreatív nyelvtanulási programról kinek milyen tapasztalata van? Mennyi idő alatt tanulhatok meg vele olaszul ha mondjuk napi szinten 1-2 órát tudok vele foglalkozni?

Figyelt kérdés
2009. aug. 22. 12:35
 1/2 anonim ***** válasza:

Tulajdonképp bármit ki tudsz utána fejezni, ami fontos. Szókincs az kevés marad. 4-5 hónap alatt le lehet tenni a középfokot. Átlagképességű ember egy hét alatt egy leckével végez, napi több órás gyakorlás után, ez kb. 3 hónap. De ettől még nem biztos, hogy a munkádról, vagy a személyes hobbydról tudsz majd diskurálni. Ehhez kell még pár hónap. Azokkal a tanárokkal ne foglalkozz, akik szerint lehtetlen, sokuknak még egy diákot sem sikerült megtanítaniuk! Sőt úgy megszeppnnének idegen nyelvű országban egymaguk, amire nem is gondolnának. Kint folyékonyan beszélnek, nem úgy mint a nyelvi órákon. Ezzel a módszerrel gyorsabban tudsz kapcsolni, hidd el!

A nyelvtant meg fel-ughatják maguknak, már elnézést!

2011. júl. 1. 14:12
 2/2 anonim ***** válasza:
Előző vagyok. Szóval a nyelvtanároktól nem vagyok elragadtatva. Azok a módszerek jók, ahol magadra számíthaszt! Nem tanmenet nélküli, adjuk le az órát, majd lesz valami dolgok a jók! De hiába a jó módszerek, ingyen és nehézség nélkül nyelvet nem lehet megtanulni, sok embrnek a napi 1-2 óra tanulás is fájdalmas, nekem is! 2009-ben tetted fel a kérdést, azóta megtanultál olaszul?
2011. júl. 1. 14:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!