Miről tudnék beszélni középfokú angol szóbeli nyelvvizsgán?
Figyelt kérdés
Holnap megyek szóbeli nyelvvizsgára és ugye ott 3 dolgot kell csinálni, az egyik a bemutatkozás. Miről beszélhetnék? Kb. mennyit kell beszélnem, ha sokat akkor segítenek?2014. márc. 13. 14:03
1/6 anonim válasza:
Ki vagy? Merre nőttél fel? Milyen téma az, ami legjobban érdekel? Mi a hobbid? Milyen terveid vannak az életben?
Kis Béla vagyok, 23 éves hajadon özvegyasszony. Az istállóban nőttem fel, ezért egyesek Birkának, mások Marhának becéznek. Szabadidőmben focizok, de anyám szerint az nem sport. Ha nagy leszek, lesz egy verdám, és egy állásom a csirkekeltetőben. Minden álom, hogy összespóroljak egy 1200es zsigulira amivel majd nyáron meglátogatom a nagy orosz medve pajtást.
2/6 MrPifta válasza:
amit az első mondott, akár azt is mondhatod. Mindegy mennyire marhaság, csak beszélj, beszélj.
3/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm :)
2014. márc. 13. 17:52
5/6 A kérdező kommentje:
Sehogy, holnap (pénteken) megyek :) Amint végeztem megírom :D
2014. márc. 13. 20:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!