Ez a levél jó így?
Good Evening!
I have a problem with the game.I download and extarct it when the anti-virus system and the firewall is off..I just find a launcher.I start it.The launcher is started, and update the game.Update is succesfull, and I click "Start Game".After that the hack-protection system is started up and update.After the success update, I stay in the desktop without any error message.
What could be the problem?
Thanks for the answer.
Your sincerely
(Egy külföldi játék supportjára írtam egy ticketet, de ugyanakkor egy kis angol gyakorlásnak is szántam ezt :))
Szerintem jobban járunk ha leírod magyarul hogy mit akartál.
Az igeidők igencsak találomra váltakoznak...
Ha a problémával kapcsolatban össze-vissza dobálsz szavakat egy szövegben, akkor is le fogják belőle szűrni a lényeget... :-)
Erre azt fogják visszaírni, hogy:
Please try to buy a game in a shop and there won't be any problem. On the other hand you continue to download games from the net, reckon with the consequences... :-)
Ezt csak letölteni lehet, mivel netes RPG játékról van szó ,tehát emiatt nem szólhatnának :)
Magyarul amit leírtam:
Jó estét!
Van egy problémám a játékkal.Letöltöttem és kicsomagoltam ,mikor azt antivírus rendszer és a tűzfal kivolt kapcsolva.Elindítottam.A "launcher" file elindult és frissítette a játékot.A frissítés sikeres volt, és rákattintottam a Start Game-ra.Ezután a hackvédelmi rendszer elindult és frissített.A sikeres frissítés után, az asztalon maradtam minden hibaüzenet nélkül.
Mi lehet a probléma?
Köszönöm a választ
Ezt próbáltam tudásom szerint átírni angolba..:D
...meg is értettük... :-)
Tehát vagy tudsz angolul... :-)
Vagy igaz, az amit mondtam előzőleg! :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!