Profi Németesek! Levélírás kapcsán fordulnék hozzátok, szoba foglalás a téma. Valaki segítene?
Figyelt kérdés
Du machst mit deinem Freund in Leipzig Urlaub. Du möchtest in einem Hotel ein zweibettzimmer reservieren.
* Vorstellen
*Frage danach, ob es noch zimmer frei ist?
*Diersteüsteugen? (Ezt valószínűleg nem jól írtam le, fogalmam sincs mit jelenthet...)
*Preis?
Előre is köszönöm szépen!
2014. márc. 5. 20:42
1/7 A kérdező kommentje:
NEM kötelező segítened,sőt... nyilván van olyan, aki rá ér vagy esetleg gépen vannak hasonló levelei,és azt csak beilleszti. Ami a pofátlanságot illeti, had döntsem el, mi az s mi nem. ;)
2014. márc. 5. 21:10
2/7 anonim válasza:
Turizmust tanultam, idegenforgalmi nyelvvizsgám van.
miben segítsek: ötletet adni vagy megírni?
3/7 anonim válasza:
Az a hosszú szó a "Dientleistungn" lesz
(szolgáltatások) -
4/7 anonim válasza:
"Dienstleistungen"(Pl.)-
többes számban van
5/7 anonim válasza:
Magyarul szívesen segítek, hogy miket lehetne beleírni, de helyetted megírni én se vagyok hajlandó. Szóval ha veszed a fáradtságot és lefordítod németre magadtól, akkor segítek.
6/7 anonim válasza:
-sich vordtellen: Guten Tag, mein Name ist Karl Mustermann
-Anfrage: Haben sie für ...Tage ein Zweibettzimmer frei?
Was kostet dieses Zimmer pro Person für eine Nacht?
Welche Dienstleistungen sind im Preis enthalten?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!