Szoba foglalás lehetséges 18 éves kora alatt? (hotelben)
Figyelt kérdés
A barátnőmmel nem sokára 1 évesek leszünk, ezért Budapesten belül szeretném elvinni egy hotelbe. A gond csak az, hogy 17 évesek vagyunk mindketten. Lehetséges így is szobát foglalni? Mennyi a minimum életkor ahonnan már megoldható?2013. dec. 29. 16:12
1/7 anonim válasza:
Természetesen lehetséges.Nem láttad még a "Reszkessetek Betörők!" c. filmet?
A 10 éves Kevin hotelszobát bérelt New-York városában. :)
2/7 A kérdező kommentje:
De láttam!:D köszönöm a választ:) akkor a helyszínen is lehet fizetni készpénzzel?
2013. dec. 29. 16:37
3/7 anonim válasza:
Nézz ki egyet, hívd is fel őket, hogy mi a helyzet. (Nézz ki egy másik hotelt is, de elég csak a neve.) Amikor megemlíted hogy itt gond-e hogy nem vagytok 18 évesek, akkor említsd meg, hogy a másik szállóban engedik, de ez jobban tetszik neked. :)
Amúgy szerintem pont lesz*rják, a lényeg hogy fizesd ki, azt kész :))
4/7 anonim válasza:
Drága évfordulóra készülj. Egy órára is simán elkérik az 5-6 rugót.
5/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, már lefoglaltam egyet:) 15ezer egy éjszakára 2 személynek, nem is volt vészes
2013. dec. 30. 19:48
6/7 anonim válasza:
17 éves fiatalembernek a 15 rugó nem is olyan vészes...
7/7 anonim válasza:
Most egy vagy 17 évesek vagytok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!