Tett közületek valaki 2014. 03. 08. -án középfokú angol nyelvű ORIGÓ írásbeli nyelvvizsgát?
Én először mentem nyelvvizsgázni írásbeliből, nagyon meglepődtem, hogy sikerült, viszont nagyon örülök. :) A szóbelitől félek a legjobban. Tudtok adni valami jó tippet?
Akinek nem sikerült: ne búsúlj, előbb vagy utóbb biztos sikerülni fog, csak nagyon sokat gyakorolj!
Origónál nincs vizsgázótárs, csak a tanárral beszélgetek. Nem is akarnék vizsgázópartnert, nem akarom, hogy tőle függjön a teljesítményem.
Igen-igen, ezt mondogatták, hogy legyen azért pár értelmes mondatom, a többit meg valahogy csak összehozom.
Ilyet is-olyat is hallok, hogy inkább párbeszéd jellegű a vizsga, nem az, hogy van egy téma és hagynak arról végig beszélni, mert muszáj 15 perc alatt 3 témát érinteniük a vizsgáztatóknak.
Igazából a szituációtól félek a legjobban, meg azért a képleírásnál is.
Meg attól is tartok, hogy belém kötnek-e. Úgy értem, hogy pl. kijavítanak vagy sürgetnek folyton. :S
Magnózásnál meg tényleg fülelni kell, de ha úgy beszélnek a felvételen, hogy elhadarják, lecsípik, össze-vissza hangsúlyoznak, akkor úgy nehéz lesz.
Remélem a minimum azért meglesz.
Ismerősök mondják, hogy ne féljek már a szóbelitől, ha az írásbelim elsőre sikerült, az a neheze. Remélem igazuk van. :D
Nektek elsőre sikerült a szóbeli?
Én 23. :)
Nekem meg azt írja ki megint, hogy nincs meg a vizsgám eredménye, holott eddig megvolt.
Én 18. :)
Megnéztem én is, nekem ott van az eredmény.
Maga a táblázat sem jön be nektek, vagy üresen van hagyva? Reméljük nem fognak belenyúlni, de ezt azért kétlem... manapság bármi előfordulhat... már csak az én országos versenyemre gondolva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!