Tett közületek valaki 2014. 03. 08. -án középfokú angol nyelvű ORIGÓ írásbeli nyelvvizsgát?
Én inkább úgy fogalmaznék, hogy nem volt könnyű :) Egyébként Szigetszentmiklóson írtam.
Érdekes, a fordítós részében az 1. mondat engem is kicsinált...egyszerűen nem tudtam értelmes fordítást összehozni. Értettem teljesen, hogy miről volt szó, de leírni azt az 1 mondatot kb. 20 perc alatt sikerült. Maga a szöveg sem tetszett igazán. A szövegértés része nem volt szerintem sem nehéz, aztán majd kiderül. A levélírásról annyit, hogy utólag teljesen másképp írnám, nem sikerült úgy, ahogy azt valójában megtudnám írni, + szerintem a megadott 5 féle szemponthoz nagyon kevés volt a megszabott 17-20 sor.
Szerintem az mindenkit kicsinált. :) Én is legalább 15 percet elcsesztem vele, de ugye haladni kellett tovább, így nem ragadtam le annál, inkább mentem tovább. Utána nem voltak olyan nehezek a mondatok. A téma az nekem tetszett, én egészségügyben szeretnék amúgy is továbbtanulni, szóval ez nekem jól jött, de sok előnyöm azért nem volt. :D
Remélem nem találnak az elején súlyos hibát és nem húzzák le... az a baj, hogy én sem tudtam megfogalmazni rendesen, hiába tudtam miről szól.
A levélnél valóban kevés volt, én írtam korábban, hogy nekem muszáj volt kivenni vagy 4 sort. Aztán lehet pont azt vettem ki, ami a legtöbb pontot hozta volna, most már ettől is félek.
Tényleg remélem, hogy a 40% mindenhol megvan.
Köszönöm a válaszokat. Most jön a nehezebb része a dolognak, kivárni az eredményt!
5.! Hogy érted azt, hogy "Remélem nem találnak az elején súlyos hibát és nem húzzák le..." mert én ilyenről még nem hallottam. Ez mit jelent pontosan?? Vagy csak nekem újdonság ez?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!