Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Melyik a legkönnyebb akkreditá...

Melyik a legkönnyebb akkreditált nyelvvizsga? 18/l

Figyelt kérdés
továbbtanulás végett szeretnék, német felsőfokot, ámde mindenki mást mond TELC, Pannon vagy esetleg más a legkisebb kihívás?
2014. márc. 2. 15:38
 1/7 anonim ***** válasza:

Nem mindig jársz jobban, ha a legkönnyebbet választod. Én a TELC-et semmiképpen nem ajánlanám. ECL, BME vagy Goethe az ami jó hírnévvel büszkélkedhet külföldön is.

De ha tényleg a legkönnyebbet akarod, akkor már inkább menyél Pannonra, talán még az is jobb a TELC-nél.

2014. márc. 2. 16:33
 2/7 anonim ***** válasza:
Vagy az ÖSD
2014. márc. 2. 19:03
 3/7 anonim ***** válasza:

Én személy szerint a TELC-et raktam le és semmi gondom nem volt,pedig nem vagyok zseni.

18/F

2014. márc. 2. 20:56
 4/7 anonim ***** válasza:
A TELC-el majd később lesz bajod, pl. álláskeresésnél.
2014. márc. 2. 22:03
 5/7 anonim válasza:

A TELC nemzetközileg is elismert, míg a BME nem. Nem is tudom, melyik jön jobban például egy külföldi álláslehetőségnél...

Ráadásul kifejezetten nehéz nyelvvizsga. Nekem ECL van, az sem a legkönnyebb, de hát minden vizsgának más és más a szivatós része.

2014. márc. 7. 14:22
 6/7 anonim ***** válasza:
Tévedsz kedves előző... A BME ugyanúgy nemzetközileg elismert akkreditált nyelvvizsga mint a TELC, ezt nem jól tudtad. Annyi különbséggel, hogy iszonyú gyenge a TELC szóbelije, és ez az egész nyelvvizsgát lehúzza egy alacsony színvonalra. Az írásbeli része még csak csak elmegy, mondjuk azért ott is egy eléggé nagy negatívum, hogy az irányított fogalmazáson kívül nincs semmi olyan feladat ahol önállóan kéne választ adnod, mindig csak párosítás van, illetve a-b-c lehetőség. Ezt nagyon hiányolom belőle. A hallott szövegértésnél is ugyanez a helyzet, nem csak R/F kéne bele. A szóbelijének ugyanolyannak kéne lennie mint angolból, és rögtön egy jóval erősebb nyelvvizsga lenne.
2014. márc. 7. 14:33
 7/7 anonim válasza:
#5: Nincs igazad! A BME is ugyanúgy nemzetközileg elismert mint a TELC. Annyi, hogy a TELC gyengébb a BME-nél.
2014. márc. 7. 14:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!