Angol szóbeli bemutatkozás megfogalmazásában segítene valaki?
Figyelt kérdés
ezt szeretném mondani : nem vagyok vallásos. 2 évig jártam vallásos iskolába. de nyitott vagyok bármilyen vallás tanulására/elsajátítására.2014. febr. 28. 09:55
1/3 anonim válasza:
Hát én ezt kb így mondanám:
I am not a religious person. I attended a parochial school for two years, but I'm open-minded about religion.
úgy is mondthatod, h I spent two years in a...
És a parochialt általában csak a keresztény fenntartású iskolákra mondják, szóval ha mondjuk muszlim suliba jártál, akkor csak simán religious school.
2/3 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen :) sokat segítettél :D
2014. febr. 28. 11:01
3/3 anonim válasza:
I am not religious. I went to a parocchial school for two years but I am open to learning/acquering any religin.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!