Vki tanul jelenleg a Relaxa Villám Francia tananyaga alapján?
Én tanulok vele. Középfokú szinten állok amúgy, ez segít gyarapítani a szókincsem és fejleszti a hallás utáni értésem. Igazából én este pihenésképpen hallgatom, nem tematikusan, csak szórakozásból. Annyit vettem észre magamon a használat óta, hogy jobban fejlődött kicsit az érzékem a halláshoz, ami nekem mindig mumus volt.
Szerintem megéri vele foglalkozni, mondjuk én letöltöttem, nem vettem meg, sokallnék érte ennyi pénzt.
Régi kérdés, de én most kezdtem vele tanulni, 8 könyv hanganyaggal (Tangó nem éri meg, angolból és németből megvan. Utálok képernyőn csak egy mondatot látni, jobb, ha hanganyag alapján a könyvet nézem. Meg durván drága, ingyen sem kellene). Az illegális letöltés is jobb lehet, mert újabban egyes nyelveknél újabb kiadás van és kiszedik a szólistákat, nyelvtant, gyakorlatokat, illusztrációkat. +Egybeszedik a könyveket(akit zavart az végig lapozta) Visszafele fejlődik minden.
Viszont a régi szerintem nagyon jó, beszéltetővel. Főleg kezdésnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!