Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » BME vagy TELC, melyiket...

BME vagy TELC, melyiket válasszam?

Figyelt kérdés

Angolból szeretnék középfokú nyelvvizsgát tenni. Melyiket ajánljátok?

Eddig DExam írásbelin voltam, de ott 1 pont híján nem lett meg. A nyelvtannak szoktam bajban lenni (pl igeidők), ilyen szempontból melyik a nehezebb?

2014. febr. 25. 10:58
 1/3 anonim ***** válasza:

DExam mégegyszer? Ha csak 1 pont kellett az tényleg semmi, viszont te már tapasztaltabb lennél, és mi miatt nem lett meg az 1 pont? Mi húzta le? Szövegértés? Levélírás?

Egyébként én is dilemmázom még, hogy melyiket válasszam, a Telcről sok jót hallani, a bme-ről is, de én néztem BME-s feladatokat és nem igazán jött be, (még a szövegbehelyettesítés sem). A telcen sokszor jók a levél témák a nyelvtani része (szövegbe való beillesztés) sem halálos, én a Telcre voksolok :) az Origosat semmiképpen se válaszd ! :) az ECL sem egy kedves dolog (elég sok tételt kell megtanulni a szóbelire) az Euroexam az kb olyan DExam erősségű, ezt csak úgy leírtam, szóval a kérdésedre válaszolva DExam vagy Telc! :) A DExam ha jól láttam Ápr 26 körül van (b2-s) júl 10 előtt megjönne az eredmény és ápr 26-ig még rengeteget gyakorolhatsz.!! Hajrá!

2014. febr. 25. 12:02
 2/3 A kérdező kommentje:
Köszi! DExam azért nem jó mert márciusban szeretnék vizsgázni, utána nem nagyon lenne időm tanulni.
2014. febr. 25. 12:32
 3/3 A kérdező kommentje:
A behelyettesítős feladat húzta le, sok volt az idegen szó.
2014. febr. 25. 12:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!