Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Lehet kamuzni szóbeli vizsgáná...

Lehet kamuzni szóbeli vizsgánál hogy több legyen a szöveg?

Figyelt kérdés
8.-os vagyok és hamarosan szóbelizek és már megkaptuk a tételeket. gondolom az ilyen apróságoknál nem baj mint például hogy: mit sportolok,
2014. febr. 24. 18:13
 1/6 A kérdező kommentje:
azt elfelejtettem hogy Német szóbeli :DD
2014. febr. 24. 18:15
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Hát ha tényleg nem tudsz semmit mondani, akkor igen. Az én tanárom is mondta, hogy nem baj, ha nem igaz, csak beszélj folyamatosan és ne állj le.
2014. febr. 24. 18:15
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Viszont arra vigyázz, hogy belekérdezhetnek a sportnál, hogyha azt kamuzod, hogy sportolsz, hogy milyen gyakran jársz edzésre, miért szereted.. Szóval olyat mondj, amiről tudsz is reálisan beszélni. :)
2014. febr. 24. 19:40
 4/6 anonim ***** válasza:

Azt is mondhatod, hogy régebben sportoltál.

Vagy hogy te inkább nézni szereted a sportokat

(Pl olimpia) És akkor elmondod, hogy mik a kedvenc sportágaid és miért

2014. febr. 24. 20:36
 5/6 anonim ***** válasza:

Ne kamuzz

A sportról annyi mindent lehet mondani, hogy nem

nagyon kell kitalálni semmit

2014. febr. 24. 20:40
 6/6 anonim ***** válasza:

Németből igen, más tárgyakból nem.

A nyelveknél a beszédkészséget értékelik meg a nyelvtant, és nem azt, hogy igazat mondasz-e.

De azt is elmondhatod, hogy miért nem sportolsz, és azt is ugyanannyira fogják értékelni, tehát igazából fölösleges a kamu.

2014. febr. 24. 20:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!