Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Milyen idegen nyelvet lenne...

Milyen idegen nyelvet lenne tanulni? És Miért pont azt?

Figyelt kérdés
Angol kilőve, mert azt már beszélem elég jól. Némettel nem tudok megbarátkozni.

2014. febr. 24. 14:59
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Amelyik érdekel. És hogy melyik érdekel, arra csak te tudsz válaszolni. Bármelyikkel jól jársz. Ha a francia, spanyol, orosz, kínai,érdekel, akkor azért, mert sokan beszélik szerte a világban. Ritkább nyelvvel pedig azért jársz jól, mert ha igény van rá, akkor nagyon megfizetik.
2014. febr. 24. 15:07
 2/7 anonim válasza:
0%

én azt nem értem mért kell több nyelvet tanulni, tudjon valaki nagyon jól egy nyelvet(magyaron kívűl) mint hogy 5 nyelven nyögdécseljen

az elég jó az nem jó, a tökéletes a jó

2014. febr. 24. 15:14
 3/7 A kérdező kommentje:
Francia Ország nem egy nagy hatalom, aki meghatározó lenne a jövőben. Kínaira nem visz rá a lélek. Spanyol egyenlő Franciaországgal. Szláv nyelvek állati nehezek, de mondjuk az orosz mennyire nehéz? Már viszonyítás képen... az angolhoz képest?
2014. febr. 24. 15:15
 4/7 10inchhero ***** válasza:
74%
ha az angol megvan, már elboldogulsz akárhol, ahova német kellhet pl., DE spanyol/orosz elég keresett, és nem olyan vészesek. (nekem is tanítottak 4 év spanyolt, bár nem sok maradt meg, de alapvetően egy szép nyelv)
2014. febr. 24. 15:16
 5/7 A kérdező kommentje:
Angolul elég jól beszélek, azt jelenti, hogy kb. a gén kezelt zöldségekről nem tudnék sok mindent beszélni. De normális dolgokról igen.
2014. febr. 24. 15:32
 6/7 anonim ***** válasza:
Az orosz baromi magolós nyelv, az elöljárószón kívül minden szófajt ragoz, többféle ragozás van rengeteg rendhagyósággal. Összehasonlíthatatlanul lassabban lehet haladni vele, mint az angollal. Viszont szép.
2014. febr. 24. 23:29
 7/7 anonim válasza:
Szerintem válaszd a spanyolt, az nagyon könnyű és szép nyelv. Meg hogyha már egy nyelvet megtanultál, akkor második nyelvet könnyebb lesz tanulni, főleg ha még a nyelvérzéked is jó.
2016. márc. 11. 17:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!