Milyen idegen nyelvet lenne tanulni? És Miért pont azt?
Figyelt kérdés
Angol kilőve, mert azt már beszélem elég jól. Némettel nem tudok megbarátkozni.2014. febr. 24. 14:59
1/7 anonim válasza:
Amelyik érdekel. És hogy melyik érdekel, arra csak te tudsz válaszolni. Bármelyikkel jól jársz. Ha a francia, spanyol, orosz, kínai,érdekel, akkor azért, mert sokan beszélik szerte a világban. Ritkább nyelvvel pedig azért jársz jól, mert ha igény van rá, akkor nagyon megfizetik.
2/7 anonim válasza:
én azt nem értem mért kell több nyelvet tanulni, tudjon valaki nagyon jól egy nyelvet(magyaron kívűl) mint hogy 5 nyelven nyögdécseljen
az elég jó az nem jó, a tökéletes a jó
3/7 A kérdező kommentje:
Francia Ország nem egy nagy hatalom, aki meghatározó lenne a jövőben. Kínaira nem visz rá a lélek. Spanyol egyenlő Franciaországgal. Szláv nyelvek állati nehezek, de mondjuk az orosz mennyire nehéz? Már viszonyítás képen... az angolhoz képest?
2014. febr. 24. 15:15
4/7 10inchhero válasza:
ha az angol megvan, már elboldogulsz akárhol, ahova német kellhet pl., DE spanyol/orosz elég keresett, és nem olyan vészesek. (nekem is tanítottak 4 év spanyolt, bár nem sok maradt meg, de alapvetően egy szép nyelv)
5/7 A kérdező kommentje:
Angolul elég jól beszélek, azt jelenti, hogy kb. a gén kezelt zöldségekről nem tudnék sok mindent beszélni. De normális dolgokról igen.
2014. febr. 24. 15:32
6/7 anonim válasza:
Az orosz baromi magolós nyelv, az elöljárószón kívül minden szófajt ragoz, többféle ragozás van rengeteg rendhagyósággal. Összehasonlíthatatlanul lassabban lehet haladni vele, mint az angollal. Viszont szép.
7/7 anonim válasza:
Szerintem válaszd a spanyolt, az nagyon könnyű és szép nyelv. Meg hogyha már egy nyelvet megtanultál, akkor második nyelvet könnyebb lesz tanulni, főleg ha még a nyelvérzéked is jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!