Hogy frissíthetném fel az angol tudásom az alapoktól kezdve?
Figyelt kérdés
Gimiben 4 évig tanultam angol, most 2 évig nem is foglalkoztam vele. Munkámhoz fontos lenne a középfokú nyelvvizsga. Van egy jó nyelvtan könyvem , angol nyelvtan középiskolásoknak, de abban annyira össze vissza van a nyelvtan, hogy nem értem. Tudnátok valamit ajánlani? Könyv, oldal?
Nagyon megköszönöm a segítségetek.
2014. febr. 23. 20:12
1/5 anonim válasza:
duolingo.com Nagyon jó oldal, én most a németet csinálom, de angol is van, magyaroknak. Okostelefonra is le lehet tölteni, teljesen ingyenes.
2/5 anonim válasza:
én is a duolingot akartam mondani :)
3/5 anonim válasza:
Belenézem ebbe duolingbe, elég lassacskán lehetne ezzel a középfokig eljutni. Vegyél egy bármilyen középfokú nyelvvizsga előkészítő könyvet, Dunát lehet velük rekeszteni! Oldalnak pedig www.5percangol.hu Itt van sok szöveg kiszótározva, hallás utáni értés, nyelvtani magyarázatok és gyakorlatok. A vizsgához egyébként a nyelvtannak van a legkisebb jelentősége, a készségeken van a hangsúly. Nézz filmeket, először felirattal, aztán ugyanazt anélkül.
4/5 anonim válasza:
Utolsó: nem lassú, én naponta 3*5 percet foglalkozom vele és nagyon sokat segít. De ez nem elég, mint ahogy bármilyen nyelvkönyv sem az. Mellette kell olvasni, filmet nézni stb a nyelven.
5/5 anonim válasza:
Nyelvipercek.hu a legjobb sorba jonnek nyelvtani részek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!